- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.637
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
chicco denemedim hangi modelini önerirsiniz?Tam avent diyecektim ki denemişsinizChicco denediniz mi benim kızım onu da çok seviyor.
Comfort diye geçiyor modeli.chicco denemedim hangi modelini önerirsiniz?
Emziği uykuya yatırdığınız zaman verirseniz zararı yok. Hem de uyku ile onu aklında bağdaştırır, rahat uyur. Tüm gün ağzında durmasın. Emziği ağzına verince siz de yanına yatın ve emziği tutun. Dakikalarca tuttum, öyle uyudu. Ona bıraksam atıyordu. En az bir hafta siz tutun emziği uyuyana kadar.kızlar selam, kızım 3 aylık olacak kaç çeşit emzik denedim asla emmiyor. şimdi emmesin zararlı diyeceksiniz, ama bir en fazla iki yaşına kadar emmesinin mahsuru yok hatta rahatlaması için faydalı. emmek refleks olduğu için kendini rahatlatıyor. kızım da tok olduğu halde emme isteğini memede gidermek istiyor, o zaman da fazla emip kusuyor sütleri. emziği de gaz damlasıyla verirsem birkaç dakika emiyor o kadar. hatta fırlatıp gülüyor suratımaphilips’in ultra softunu denedim birkaç dakika emmesini sağladı diğer emziklere göre. sizin önereceğiniz bebeklerin daha yatkın olduğu bir emzik var mı?
deneyeceğimEmziği uykuya yatırdığınız zaman verirseniz zararı yok. Hem de uyku ile onu aklında bağdaştırır, rahat uyur. Tüm gün ağzında durmasın. Emziği ağzına verince siz de yanına yatın ve emziği tutun. Dakikalarca tuttum, öyle uyudu. Ona bıraksam atıyordu. En az bir hafta siz tutun emziği uyuyana kadar.
Bana bir faydası olmadı bu arada emziğin. Zararlı diye vicdan azabına dayanamayıp bıraktırdım hemen
teşekkürler bir de bunu deneyelimComfort diye geçiyor modeli.
Selammm, benim bebeğimde emziği en uzak noktaya fırlatan bebekti gerçi hala arada yapar emziği sadece uyuyacağı zaman emiyor biz bibs marka emzik kullanıyoruz ve emziği pekmezin ucuna çok az, değdiriyorum uyutacağım zaman öyle veriyorum o pekmez tadını alıp emerken uyuyakalıyor emzik olmadan uyutmak işkence gibi çok uzun vakit alıyor işime gelmiyor açıkçası. Şu an 7. Ayında 3 aylıkkenden bu yana bu yöntemi kullanıyorum hatta uyuduktan sonra uykusunda emziğini çıkartır ama artık biliyor uyurken emzğini bekliyorkızlar selam, kızım 3 aylık olacak kaç çeşit emzik denedim asla emmiyor. şimdi emmesin zararlı diyeceksiniz, ama bir en fazla iki yaşına kadar emmesinin mahsuru yok hatta rahatlaması için faydalı. emmek refleks olduğu için kendini rahatlatıyor. kızım da tok olduğu halde emme isteğini memede gidermek istiyor, o zaman da fazla emip kusuyor sütleri. emziği de gaz damlasıyla verirsem birkaç dakika emiyor o kadar. hatta fırlatıp gülüyor suratımaphilips’in ultra softunu denedim birkaç dakika emmesini sağladı diğer emziklere göre. sizin önereceğiniz bebeklerin daha yatkın olduğu bir emzik var mı?
6 aydan önce bağırsakları sadece anne sütünü hazmedebiliyor bebeğime emsin diye pekmez vermek vicdansızca geliyor banaSelammm, benim bebeğimde emziği en uzak noktaya fırlatan bebekti gerçi hala arada yapar emziği sadece uyuyacağı zaman emiyor biz bibs marka emzik kullanıyoruz ve emziği pekmezin ucuna çok az, değdiriyorum uyutacağım zaman öyle veriyorum o pekmez tadını alıp emerken uyuyakalıyor emzik olmadan uyutmak işkence gibi çok uzun vakit alıyor işime gelmiyor açıkçası. Şu an 7. Ayında 3 aylıkkenden bu yana bu yöntemi kullanıyorum hatta uyuduktan sonra uykusunda emziğini çıkartır ama artık biliyor uyurken emzğini bekliyor
ben de çok uğraştım da almadı inatBenim yeğenimde yeni doğduğunda falan almadı annem sonradan alıştırdı attıkça verdi ağzına ısrarla
Emziği pekmeze bulamıyorum bende zaten6 aydan önce bağırsakları sadece anne sütünü hazmedebiliyor bebeğime emsin diye pekmez vermek vicdansızca geliyor bana
ben de çok uğraştım da almadı inat
yok denemedim o nasılBibs denediniz mi?
Neler yaptım bılemezsınız abartısız 500 lıralaık emzık almışımdır ama yok tutmadı sımdı meme bagımlısı sureklı emıyor bu arada 14 aylık oldukkızlar selam, kızım 3 aylık olacak kaç çeşit emzik denedim asla emmiyor. şimdi emmesin zararlı diyeceksiniz, ama bir en fazla iki yaşına kadar emmesinin mahsuru yok hatta rahatlaması için faydalı. emmek refleks olduğu için kendini rahatlatıyor. kızım da tok olduğu halde emme isteğini memede gidermek istiyor, o zaman da fazla emip kusuyor sütleri. emziği de gaz damlasıyla verirsem birkaç dakika emiyor o kadar. hatta fırlatıp gülüyor suratımaphilips’in ultra softunu denedim birkaç dakika emmesini sağladı diğer emziklere göre. sizin önereceğiniz bebeklerin daha yatkın olduğu bir emzik var mı?
Bakkal emziginin modern hali bizimki oni almisti bitek 8.ayda da kendi istegiyle biraktiyok denemedim o nasıl
ben de öyle diyorum ama sonra şunu alsam tutar mı acaba diyorumNeler yaptım bılemezsınız abartısız 500 lıralaık emzık almışımdır ama yok tutmadı sımdı meme bagımlısı sureklı emıyor bu arada 14 aylık oldukyanı ıatersenız altın alın ama tutmayan çocuk tutmuyor emziği
denemek lazım onu daBakkal emziginin modern hali bizimki oni almisti bitek 8.ayda da kendi istegiyle birakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?