Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba kızlar kızım neredeyse 3 aylık oldu bi haftadır elini sürekli ağzına goturuyo kucagıma alıyorum bu sefer de omzumu yalamaya başlıyor ne yapmam lazım emzik de almıyor
Birşey yapmana gerek yok doğal süreç bu.Hem dişleri kaşınıyordur hemde artık etrafını tanımaya çalışıyor.Buyudukçe ne bulsa ağzına götürecek,daha bunlar neki.5.aylıkken ayak parmaklarını emecek daha:)Oyuncaklar,eşyalar,sizin ellerinz ağzına sığan ne varsa :)
Ahahah aynı yeğenim ellerini ağzına alır, önlüğünü ağzına alır emzik de sevmiyor dişinden dolayı canım şimdi bizimki yedi aylık eline ne geçerse direk ağzına götürüyor bir şey olmaz ki yani diş etleri kaşınıyor yavrucakların :)
Ahahah aynı yeğenim ellerini ağzına alır, önlüğünü ağzına alır emzik de sevmiyor dişinden dolayı canım şimdi bizimki yedi aylık eline ne geçerse direk ağzına götürüyor bir şey olmaz ki yani diş etleri kaşınıyor yavrucakların :)
benim bebegımınde 3-5 aylar arası hep eli agzındaydı.cok dogal bır surecmıs hıc mudahale etmedık.
elini emdi sımdı 6 aylık olmak uzere elını emmeyı unuttu ayaklarını kesfetmeye basladı.
bız de dıs mı cıkartıyo yok artık demıstık.
ellerını kesfedıyomus meger yavrum.
sımdı ne bulsa agzına goturuo.oyuncak kıtap vs.
Merhaba kızlar kızım neredeyse 3 aylık oldu bi haftadır elini sürekli ağzına goturuyo kucagıma alıyorum bu sefer de omzumu yalamaya başlıyor ne yapmam lazım emzik de almıyor
benim de oğlum 3 aylık ve ne zaman tam doymamış olsa eli ağzında ve dediğin gibi kucaktayken de yalama ihtiyacı duyuyor. karnının iyice doyduğundan emin olun derim ben.. : )
benim de oğlum 3 aylık ve ne zaman tam doymamış olsa eli ağzında ve dediğin gibi kucaktayken de yalama ihtiyacı duyuyor. karnının iyice doyduğundan emin olun derim ben.. : )
bebeğin oral dönemde herşeyi ağzıyla keşfediyor ellerini de ağzına götürerek kendi bedenini keşfediyor senin omuzlarını emmesi de bu yüzden bunun için üzülmene gerek yok 0-1 yaş arası dönem bebeklerin oral dönemidir bu dönem çok önemlidir ilerideki karakterini belirler ona karşı davranışların.
yani doğası gereği normal bir dönemde oyuncaklarını da ağzına götürerek keşfedecek birçok şeyi böyle tanıyacak. bu dönemde aşırı emzirmemen ya da aniden memeden kesmemen oral döneme takılı kalmanızı engeller.
ben de emzik kullanmıyorum kandırıyormuşum gibi geliyor içim rahat etmiyor zaten bebiş de midesini bulandırıyor kesinlikle istemiyor o yüzden uynık olunca neredeyse hep memede.. : )
aynı bizim kız eller hep ağzında, eldiven olsun olmasın farketmiyo, eldiven yokken çok sokuyo ağzına kusturcak gibi komple eli sokmaya çalışıyo yavrum, bazen tırnakları acıtıyo hatta bi keresinde kanattı bile dediğiniz gibi omuz kol el parmak ne bulsa emiyo. bizimki şu anda 3 aylık bayadır bu şekilde