Bebegimin dudaginin uzerinde ve altinda olusan kızarıklık. ..

esocangeldiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
126
1
66
İstanbul
Bebegime kaşıkla mama veya biberonla mama verdikten sonra dudaginin ustu ve altı kızarıyor .minik minik isilik gibi oluyor bazen .neden oluyor tam anlamiyorum daha onceden olmuyordu.cildi hassas diye olsa daha önce olmaz miydi? Eee mama dokunsa hep mamada olmuyo, yogurtda da , meyvede de olabiliyor..ne yapmak lazim bilemedim..

Bebeğinizde süt alerjisi olabilir diye düşünüyorum.
Arkadaşımın bebğinde vardı aynı şekilde kaşığın değdiği yerler yada yoğurdun bulaştığı yerler kızarıyordu bebeğinin.
Yoğurt yedikten sonra kusma yada ishal oluyormu bilmiyorum ama bunlar olmadanda vücudu tepki verebilir.
Sıkı takip edin olmazsa doktora götürün böyle bir durum varsa bağırsakları zamanla rahatsız olur hatta sıkıntı yaratabilir

Bebegime kaşıkla mama veya biberonla mama verdikten sonra dudaginin ustu ve altı kızarıyor .minik minik isilik gibi oluyor bazen .neden oluyor tam anlamiyorum daha onceden olmuyordu.cildi hassas diye olsa daha önce olmaz miydi? Eee mama dokunsa hep mamada olmuyo, yogurtda da , meyvede de olabiliyor..ne yapmak lazim bilemedim..

öncelilkle cocugunuz kaç aylık yogurt süt ve bnz tüketiyormu kabızlık ishal varmı soruyorum çünkü inet sütü alerjisi vardı büyük oglumda cevaplarsanız yardımcı olabilirim belki

Bebegim 8 aylik.daha once böyle olmuyordu..alerji yokken sonradan olmaya başlayabilir mi

benim oğlum kabızdı baska da hiçbir sorun yoktu 10 aylıkken kabızlıgından şüphelenip test yaptırdık sonuç süt alerjisi o dediğin kızarıklıklar 1 yasından sonra görülmeye baslandı oğlumda arkadaşım hiç vakit kaybetme doktora gidip alerji testi iste neolur neolmaz insallah yoktur ama lütfen yaptır bu testi kandan yapıyolar gerekirse kan testinden sonra ilerleyen zamanda deri testi istiyolar insallah sizde yoktur gecmiş olsun

alerjı yapıyor anlasılan
mama kasıgı kullanmanız gerek

Benim yeğeniminde yoğurda alerjisi varmış meğer canım.7 aylık henüz.Senin de dediğin gibi yoğurt yedikten sonra kızarıveriyordu yavrumun yüzü isilik isilik.. senin bebişine de yedirdiğin birşey alerji yapıyor belli ki..

Back