- 3 Ekim 2007
- 14.422
- 35.489
- 1.123
- 39
mrhaba arkadaşlar.daha önce de buna benzer pek çok konu açtım.bebeğim 40 günlük,daha önceki konularımdan da bilirsiniz belki,doğumdan sonra sütüm yetmediği için küvöz maceramız oldu.ardından biberon takviyesiyle 10 günün içinde beni emmeyi tamamen bıraktı.sürekli sağarak verdim sütümü,mama da alıyor biraz.son 3 gündür kızım silikon uçla emmeye başladı tekrar.sorun şu ki biberonla hep belli miktarlarda verdiğim için içim rahat ediyordu,şimdi ne kadar emiyor bilemiyorum.öğün başına 120 cc veriyordum.bu miktarda iki göğsümden çıkıyordu .birinden bazen 70,bazen 80,bazen 50 sağıyordum.şimdi emiyor,en fazla 10 dk içinde uyuyor.yani bir göğüsten 10 dkda ne emerse o.birde uykuya düştü 3 gündür,emip emip uyuyor.acıkınca da uyanmıyor.
biliyorum pompa 50 sağıyorsa bebek daha fazlasını emiyordur mutlaka ama 120 kadar da emiyor mudur,o kadar da olmaz herhalde.e ben nerden bileceğim bu çocuğun doyduğunu??zor tutuyorum kendimi sütü sağmamak için.ben de alışmışım kesin olarak doyduğunu bilmeye,şimdi böyle bilemeden çok zor oluyor.
biliyorum pompa 50 sağıyorsa bebek daha fazlasını emiyordur mutlaka ama 120 kadar da emiyor mudur,o kadar da olmaz herhalde.e ben nerden bileceğim bu çocuğun doyduğunu??zor tutuyorum kendimi sütü sağmamak için.ben de alışmışım kesin olarak doyduğunu bilmeye,şimdi böyle bilemeden çok zor oluyor.