Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben yeni doğum yaptım 2 aylık bir kızım var kızım benim ilk bebeğim doğduğundan beri hep emziriyorum ama sütümün yettiğini nsl anlarım aslında bebeğim iyide kilo alıyor ama ben yinede şüpedeyim?
ya bende çok takıyorum bu bez ıslatma işine benimde kızım iki aylık geceleri bezini hiç ıslatmıyor günlükte 3 bez değiştiriyoruz öyle çok ağır olmuyor bez markasını değiştirdim bu seferde prima aldım du bakalım ne olacak
canım 2 aylıkmış, doymasa ağlar belli eder zaten ayrıca kilo da alıyormuş, neyi kafana takıyorsun, rahat ol emzir gitsin, doymas inan anlarsın, annesin sen çişini de yapıyorsa güzel güzel doyuyordur sütün dü yetiyordur, maaşallah diyelim biz
bende doğurmadan nasıl anlayacağım derdim, ama anlıyorsun.Füsfüs'ünde dediği gibi annesin sen hissediyorsun. Bebeğin kilo alımı normalse doyuyordur.Bir de doymazsa ağlıyor belli ediyor zaten.Bazen uykusunda gözünü bile açmadan aranıyor, yani bebek sana sinyal veriyor.
en basta karnı ac olan bebek durmaz yırtar... ılk aylarda cısını az yapıyor bebkler bende yaptı mı yapmadı mı anlamakta gucluk cekıyordum ılk basta ama kılo alımı guzelse alıyıordur.bırde sutun guzel gelıyorsa,2 saatte bır emzzırıyorsan sorun yoktur canım merak etme.
benimde 2 aylık bebeğim var aynı şeyleri bende düşünüyordum ama zaten bebek doymasa birkere durmaz ağlar..ağzını memeden çekiyorsa doymuş demektir..ve de kilo alıyormmuş üstelik bence bebeğin doyuyordur
dr. un bebeğinin kilo almasının iyi ve normal olduğunu söylüyorsa demekki yeterince doyuyordur bukadar stres yapmayın bence doymayan bebek devamlı ağlar, uyumaz vs. zaten pislediği bezlerdende anlarsın
bende bukonuda dertlııyım yardım 25 gunluk bebegım var ve cok duzesız emıyor ya 3 4 saat bır yada 10 dk bır ıstıyor bazende cok duzenlı 2 saat sasmıyor