Bebegimin Donmesi

aynen ogle cicim hele hele su seker yuklemesi varya benimde annem 3 cocuk dogurmus birimizden birimize cok sukur bisi olmamis sapasaglamiz

aynen ogle cicim hele hele su seker yuklemesi varya benimde annem 3 cocuk dogurmus birimizden birimize cok sukur bisi olmamis sapasaglamiz
ben hic baktirmadim ona baktirmak fikrimde yok. baktirsam nolucakki ciksada cikmasada cok seker tuketmiyorum zaten hem diyabet bi sekilde belirti verir ne gerek var hem kendime hem bebegimi strese sokmaya birakalim rahat buyusunler

ben hic baktirmadim ona baktirmak fikrimde yok. baktirsam nolucakki ciksada cikmasada cok seker tuketmiyorum zaten hem diyabet bi sekilde belirti verir ne gerek var hem kendime hem bebegimi strese sokmaya birakalim rahat buyusunler

haklisin aslinda ac karnina sekerli su icmek biraz risklo gibi.
insalllah sag saglim bebislerimize kavusuruz tatlim ya

Evet canım benim de 21.haftalardan itibaren öyle olmaya başladı.Farklı farklı yerlere vuruyordu.Çok hoşuma gitmişti :)Her 2 saatte en az 10 hareket hissetmelisiniz diyor doktorlar.

Evet canım benim de 21.haftalardan itibaren öyle olmaya başladı.Farklı farklı yerlere vuruyordu.Çok hoşuma gitmişti :)Her 2 saatte en az 10 hareket hissetmelisiniz diyor doktorlar.

him bak ben hic takip etmiyorum ama bizim kiz baya hareketli 2 gundur durgun du bugun tekrar eskisi gibi hareketledi cok sukur korktum baya

su ara ama cok hareketli degil teyzesi ya biraz tuhaf :/
ara ara hareketlerinin azlığı benimde dikkatimi çekmişti. Dr. sıkıntı olmadığını söylemişti. Gün içerisinde hiç hareket etmez ise, belki sıkıntıdan söz edilebilir ancak bebeğiniz artık büyüyor onunda dinlenmeye, uyumaya, enerjisini toplamaya ihtiyacı var sonuçta küçük bir alana alışmaya çalışıyorlar :) İnş. sağsalim bebeiğinizi kucağınıza alırsınız. Sağlıklı günler :)

haklısın canım benim yok şu ara çok iyiyiz çok şükür.
Amin inşallah hepimiz sağ saglim kavuruz yavrularımıza yorum için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…