Olur cnm oyle, bende 21. Hafta icindeyim. 4 haftadir hissediyorum benimki KIZ oldugu icin asagida duruyo kasiklarimin ustunde oynuyo surekli... Hissediliyo yaniSelam kizlar 2 gundur bebegim surekli donuyor
bazen rutin olan karnimin altinda tekmesini hissediyorum sonra bir kac saat sonra bakiyorum ki tekmelerini mideme dogru olan kisimda atiyor ogle kalip ertesi gunu sabah uyandigimda gene karnimin altinda tekme atiyor :)
suan sanirim yeri genis oldugu icin donuyor merak ettim siz hissettiniz mi hic ?
Olur cnm oyle, bende 21. Hafta icindeyim. 4 haftadir hissediyorum benimki KIZ oldugu icin asagida duruyo kasiklarimin ustunde oynuyo surekli... Hissediliyo yani
Evet cnm. Erkek yukarda kiz asagida durur derler.. Seninde kiz konusunda suphen.var mi bazen doktorlar yaniliyo biliyosun :-(benimde kiz ve goren herkez cok asagida tasiyorsun diyor :)
okadar ultrasona girdim ki hep kız ve herşeyimiz hazır kıyafetleirmiz felan sanmam ama ya 4 5 doktor gördü hemen hemen. %100 kız diorlarEvet cnm. Erkek yukarda kiz asagida durur derler.. Seninde kiz konusunda suphen.var mi bazen doktorlar yaniliyo biliyosun :-(
Hmm bende de 2 doktor gordu ikiside kiz dedi ama ne biliyim etraftan o kadar cok sey duyuyorumki ister istemez bi suphe oluyo.okadar ultrasona girdim ki hep kız ve herşeyimiz hazır kıyafetleirmiz felan sanmam ama ya 4 5 doktor gördü hemen hemen. %100 kız diorlar
:) bnce içini rahat tut kötü düşünmeHmm bende de 2 doktor gordu ikiside kiz dedi ama ne biliyim etraftan o kadar cok sey duyuyorumki ister istemez bi suphe oluyo.
:) bnce içini rahat tut kötü düşünme
insaallah canim. Bugun tetanoz asisi oldum. 1 ay sonra ikinci doz icin cagirdilar.
canim bu haftalarda bebislerin yeri genis olunca istedikleri gibi takiliyolar karnimizdaSelam kizlar 2 gundur bebegim surekli donuyor
bazen rutin olan karnimin altinda tekmesini hissediyorum sonra bir kac saat sonra bakiyorum ki tekmelerini mideme dogru olan kisimda atiyor ogle kalip ertesi gunu sabah uyandigimda gene karnimin altinda tekme atiyor :)
suan sanirim yeri genis oldugu icin donuyor merak ettim siz hissettiniz mi hic ?
canim bu haftalarda bebislerin yeri genis olunca istedikleri gibi takiliyolar karnimizdabenimki hep salliyo bi o yana bi bu yana ama kizim en cok sola vuruyo o kadar tatliki dogum tarihim gelsede kucagima alsam gunler gecmiyoki
masallah ne guzel.biz daha hicbiseyini almadikaynen birtanem ya bende sabirsizlikla bekliyorum kuzumun herseyi hazir bir eksik besik dolabi halisi felan.
imsallah sag saglim kucagimiza aliriz :)
masallah ne guzel.biz daha hicbiseyini almadikbu sene kiz senesi canim herkesin kizi olucak ne guzel kiz kiza takilicagiz iste ne guzel insallah sag salim aliriz kucagimiza mis kokulu bebislerimizi
Hmm hafif sizliyo ustune yatamadim zaten ama su an cok sukur iyiyim. Haftayada ayrintili ultrasonum var..ben ikinciyi haftaya cuma vurulucam :)
aci olmadi bende rahat gecirdim
:) bn giremedim ultrasona doktorum gerek gormediHmm hafif sizliyo ustune yatamadim zaten ama su an cok sukur iyiyim. Haftayada ayrintili ultrasonum var..
Bebeğin çok hareketli olması iyiymiş dr. öyle söylemişti. Zamanı geldiğinde dönmesi için önemli ve etkili faktör. Aynı şekilde bendede devamlı oluyor. :)Selam kizlar 2 gundur bebegim surekli donuyor
Cocugun ic organlarinda yada fiziginde bi sorun olup olmadigina bakiyolar. Onemli:) bn giremedim ultrasona doktorum gerek gormedi
Bebeğin çok hareketli olması iyiymiş dr. öyle söylemişti. Zamanı geldiğinde dönmesi için önemli ve etkili faktör. Aynı şekilde bendede devamlı oluyor. :)
A
Cocugun ic organlarinda yada fiziginde bi sorun olup olmadigina bakiyolar. Onemli