Bebegimin Donmesi

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar 2 gundur bebegim surekli donuyor
bazen rutin olan karnimin altinda tekmesini hissediyorum sonra bir kac saat sonra bakiyorum ki tekmelerini mideme dogru olan kisimda atiyor ogle kalip ertesi gunu sabah uyandigimda gene karnimin altinda tekme atiyor :)
suan sanirim yeri genis oldugu icin donuyor merak ettim siz hissettiniz mi hic ?

Olur cnm oyle, bende 21. Hafta icindeyim. 4 haftadir hissediyorum benimki KIZ oldugu icin asagida duruyo kasiklarimin ustunde oynuyo surekli... Hissediliyo yani

Evet cnm. Erkek yukarda kiz asagida durur derler.. Seninde kiz konusunda suphen.var mi bazen doktorlar yaniliyo biliyosun :-(
okadar ultrasona girdim ki hep kız ve herşeyimiz hazır kıyafetleirmiz felan sanmam ama ya 4 5 doktor gördü hemen hemen. %100 kız diorlar

okadar ultrasona girdim ki hep kız ve herşeyimiz hazır kıyafetleirmiz felan sanmam ama ya 4 5 doktor gördü hemen hemen. %100 kız diorlar
Hmm bende de 2 doktor gordu ikiside kiz dedi ama ne biliyim etraftan o kadar cok sey duyuyorumki ister istemez bi suphe oluyo.

canim bu haftalarda bebislerin yeri genis olunca istedikleri gibi takiliyolar karnimizda benimki hep salliyo bi o yana bi bu yana ama kizim en cok sola vuruyo o kadar tatliki dogum tarihim gelsede kucagima alsam gunler gecmiyoki

canim bu haftalarda bebislerin yeri genis olunca istedikleri gibi takiliyolar karnimizda benimki hep salliyo bi o yana bi bu yana ama kizim en cok sola vuruyo o kadar tatliki dogum tarihim gelsede kucagima alsam gunler gecmiyoki

aynen birtanem ya bende sabirsizlikla bekliyorum kuzumun herseyi hazir bir eksik besik dolabi halisi felan.
imsallah sag saglim kucagimiza aliriz :)

aynen birtanem ya bende sabirsizlikla bekliyorum kuzumun herseyi hazir bir eksik besik dolabi halisi felan.
imsallah sag saglim kucagimiza aliriz :)
masallah ne guzel.biz daha hicbiseyini almadik bu sene kiz senesi canim herkesin kizi olucak ne guzel kiz kiza takilicagiz iste ne guzelinsallah sag salim aliriz kucagimiza mis kokulu bebislerimizi

masallah ne guzel.biz daha hicbiseyini almadik bu sene kiz senesi canim herkesin kizi olucak ne guzel kiz kiza takilicagiz iste ne guzelinsallah sag salim aliriz kucagimiza mis kokulu bebislerimizi

Evet cicim ya kime sorsam cinsiyetini kiz diyorlar masallah bu sene cok kizceler dogacak
ben erkenden hazirladim cantamiz felan hazirlamak kaldi iste

Bebeğin çok hareketli olması iyiymiş dr. öyle söylemişti. Zamanı geldiğinde dönmesi için önemli ve etkili faktör. Aynı şekilde bendede devamlı oluyor. :)

bende ayrintili ultrason yaptirmadim doktotrum gerek gormedi bi sorun varsa zaten normal ultrasonlada gorulur azda olsa. hem ayrintili ultrason en az 25 30 dakika suruyo buda bebegin kaninda isinmaya neden olurmus yapilmamasi daha iyi bence arkadasin dedigi gibi eskiden varmiydi masallah sagiklida doguruyolardi kadinlar.benim annem 4 cocuk dogurmus hepimiz sapasaglam hic ultrason gormemis annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…