Bebeğimin doğuştan parmakları eksik

Venus1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
4
1
1
35
Buraya içimi dökmek varsa aynı durumda olanlar dertleşmek için yazıyorum.Çocuk istemediğim halde hamile kaldım kazara oldu ve farketmedim. eşimde bende hazır hissetmiyorduk ama ben daha çok istemiyordum doğuma kadar çalıştım hayatım boyunca hep çalışan bir insandım ve bebeğime karşı nötr düm doğmadan önce çok uzatmayayım 36.haftada doğumum normal olarak gerçekleşti fakat bebeğimin ellerinde sol 2 parmağı sağ elinde sadece serçe parmağı eksik ve sol ayakta fl kısalığı mevcut ve hamilelik dönemimde ultrasonda çıkmamıştı.Doğduktan sonra aşık oldum o kadar güzeldi ki ve hep kendimi suçladım ama şükrettim ama bir anne olarak üzülüyorum yürümeye başlarken topallar mı ya da elleri yüzünden zorbalığa uğrar mı diye…

Buraya içimi dökmek varsa aynı durumda olanlar dertleşmek için yazıyorum.Çocuk istemediğim halde hamile kaldım kazara oldu ve farketmedim. eşimde bende hazır hissetmiyorduk ama ben daha çok istemiyordum doğuma kadar çalıştım hayatım boyunca hep çalışan bir insandım ve bebeğime karşı nötr düm doğmadan önce çok uzatmayayım 36.haftada doğumum normal olarak gerçekleşti fakat bebeğimin ellerinde sol 2 parmağı sağ elinde sadece serçe parmağı eksik ve sol ayakta fl kısalığı mevcut ve hamilelik dönemimde ultrasonda çıkmamıştı.Doğduktan sonra aşık oldum o kadar güzeldi ki ve hep kendimi suçladım ama şükrettim ama bir anne olarak üzülüyorum yürümeye başlarken topallar mı ya da elleri yüzünden zorbalığa uğrar mı diye…
Çok geçmiş olsun. Bende hamileyken hareketlerine hissedenne kadar bir hissetmiiyordum .kendini suclama.Konu görünsün diye yazıyorum .

Ultrasonda nasıl görünmedi ben ona çok takıldım, parmakların boğumlarına kadar sayıyorlar

Öncelikle anneliginizi tebrik ederim 🥰 sağlıkla büyütün bebeğinizi öpüp koklayın benim yerimede.Ben bebeğimi 38 gün önce kaybettim.Kucagima bile alamadan.Bence hiç ama hiç aklınıza takmayın bence bu süreci siz ve bebeğiniz büyürken asacaksiniz önemli olan bir arada olmanız.Evladiniz büyüdüğünde hayırlı kişiler çıksın karşısina.Büyürkende siz anın tadını çıkartın.Ben çok özlüyorum bebegimi.

Kıyamam ben ona canı üstünde olsun sağlıklı olsun onlar hallolur inşallah plastik cerrahi de oldukça ilerledi belki bir şeyler yapabilirler üzülmeyin benim için de öpün onu çok bal yanaklıdır o şimdi 😘🥰

Ben doğuma kadar istenen bebek olsa da o çok muhteşem anne adaylarından biri olmadım. Hatta doğum yaptığım an dr görmek ister misin diye sordu canım o kadar yanmıştı ki güdüsel olarak hayır dedim. 1-2 dk sonra gösterdiler. Hiçbir şey için kendinizi suçlamayın. Bazen bazı duyguları herkes gibi yaşamayabiliriz. Önemli olan sonuç.

Öncelikle anneliginizi tebrik ederim 🥰 sağlıkla büyütün bebeğinizi öpüp koklayın benim yerimede.Ben bebeğimi 38 gün önce kaybettim.Kucagima bile alamadan.Bence hiç ama hiç aklınıza takmayın bence bu süreci siz ve bebeğiniz büyürken asacaksiniz önemli olan bir arada olmanız.Evladiniz büyüdüğünde hayırlı kişiler çıksın karşısina.Büyürkende siz anın tadını çıkartın.Ben çok özlüyorum bebegimi.
Allah sabır versin size de kardeşim de kaybetti Rabbım en kısa zamanda sizlere hayırlısıyla bir bebek nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın🤲

Allah sabır versin size de kardeşim de kaybetti Rabbım en kısa zamanda sizlere hayırlısıyla bir bebek nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın🤲
Sizinde başınız sağolsun 😔 kardeşinizin içindeki ateşini çok iyi anlıyorum paylaşıyorum.Amin inşallah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin Rabbim

Hiç üzülmeyin bizim bir akrabamızın da parmakları öyleydi hatta onun bir elinde 3 parmak var bir elinde iki parmak tek var ama çocuk maşallah her şeyini de halledebiliyor Rabbim yardımcınız olsun size bağışlasın inşallah

Ultrasonda nasıl görünmedi ben ona çok takıldım, parmakların boğumlarına kadar sayıyorlar
Biraz geç olacak cevabım yeni görüyorum kalp damar detayına kadar baktılar fakat el durumu ile ilgili hiçbirşey söylenmedi hatta raporu bile var sorun yok diye

Rabbim yardımcınız olsun gerçekten zor başınız sağolsun🥹

Back