Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama alttsan sadece bir tane çıktı genelde 2 tane çıkıp beraber uzarlar . Tek başına uzadı dişi ve biraz yamulmuş gibi duruyor sankigenelde alt dişler önce çıkar zaten. önce kesiciler sonra ilk azılar sonra köpek dişleri diye gider ama sağ sol alt üst fark etmez.
Yaa bizim 11 buçuk aylık oldu hiç dişi yok. Doktorumuz 16 aya kadar normal dedi. Şimdi siz bir yaş diyince endişe etmeli miyim acaba?Yaa minnooş çoook normal annesii. 1 yaşa kadar dişi çıkmış olsun. Kafi. Dişlerin sıralaması farklılık gösterir çocuktan çocuğa. Hepsi normaldir. Kuzenimin oğlunun 2 köpek dişi çıkmıştı ilk. Küçük vampir gibi geziyordu ortalıktaa hepsi çok normall
Bizim doktorumuz da 18 aya kadar diyor canım.Yaa bizim 11 buçuk aylık oldu hiç dişi yok. Doktorumuz 16 aya kadar normal dedi. Şimdi siz bir yaş diyince endişe etmeli miyim acaba?
Ay çok komik durur ben bizimkine tek dişli canavar diyorum, o daha komik duruyordurYaa minnooş çoook normal annesii. 1 yaşa kadar dişi çıkmış olsun. Kafi. Dişlerin sıralaması farklılık gösterir çocuktan çocuğa. Hepsi normaldir. Kuzenimin oğlunun 2 köpek dişi çıkmıştı ilk. Küçük vampir gibi geziyordu ortalıktaa hepsi çok normall
Ahahah eveet kesinlikleeAy çok komik durur ben bizimkine tek dişli canavar diyorum, o daha komik duruyordur