Çocuk Hastalıkları bebeğimin dışkısında sakız var ...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

baxsx_belasxix

baş_belası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
98
0
96
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim ikinci bebeğim nasıl anlatıcamıda bilemeiyorum 1. kızımda hiç böyle bişi yaşamamıştım bebeğim biraz isahal ama dışkısında bildiğimiz sakız gibi bişi çıkarmış korktum böyle bişi yaşayan varmı ??? merak ettim ..

benim başıma hiç gelmedi.doktorunu ara bence.bir daha olursada bezini atma hastaneye götür kaka talhili yapabilirler...

bence tedirgin olmamalısın çünkü bu benim doktorumun söylediği şeye benziyor. kızımı dünyaya getirdiğimde bana "eğer bebeğinden, kadınlardaki akıntıya benzer daha da kıvamlı, sakızımsı bir şey gelirse korkma, hatta kanlı bir akıntı da gelebilir, buna bebek adeti diyoruz." demişti ve kızımda gerçekten de pembemsi bir leke ve sümüğümsü bir akıntı gelmişti. sonrasında geçti zaten ama bu ilk haftada falan doğal karşılanan bir şey sanırım. kızın ne kadarlık bilmiyorum. eğer buna benzer bir şeylerse hiç korkma. Allah bağışlasın :)

bence tedirgin olmamalısın çünkü bu benim doktorumun söylediği şeye benziyor. kızımı dünyaya getirdiğimde bana "eğer bebeğinden, kadınlardaki akıntıya benzer daha da kıvamlı, sakızımsı bir şey gelirse korkma, hatta kanlı bir akıntı da gelebilir, buna bebek adeti diyoruz." demişti ve kızımda gerçekten de pembemsi bir leke ve sümüğümsü bir akıntı gelmişti. sonrasında geçti zaten ama bu ilk haftada falan doğal karşılanan bir şey sanırım. kızın ne kadarlık bilmiyorum. eğer buna benzer bir şeylerse hiç korkma. Allah bağışlasın :)

kızım 3 aylık ama bildiğimiz sakız akıntıya falan benzemiyor ama 2 keere yaptı şimdilik bişi yok tşkler..

bu, benim bahsettiğimden değilmiş ama önemli bir şey değildir inş. için rahat etmezse doktoruna müracat edersin. kolaygelsin...

Back