Bebeğimin dişi eti kabardı diş ne zaman gelir?

deli kizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
133
64
Hanımlar daha yeni post açmıştım bebeğim çok huzursuz diye. Bugün alt iki diş etinin kabardigini fark ettim. Dışarı doğru sis gibi. Hiç durmuyor taze soğan verdim rahatladı gibi mecbur calpol verdim çok zor uykuya daldi çığlık atarak kalkıyor. İnternetten diş jeli aldım inşallah çabucak gelir. Sorum diş etleri kabarık ne zaman disler gelir çünkü gun içinde bile hiç durmuyor afedersiniz lavaboya bile zor gidiyorum. Ağzını asla elletmiyor deli gibi ağlamaya başlıyor. Eşimle ne yapsak rahatlatamadik.

Muhtemelen 1-2haftaya gelir. Çay bardağıyla hafifçe sürttüğünüzde sertlik ya da ses hissedersiniz. Ya da emiyorsa memenizde hafif dişin sertliğini hissedebilşrsiniz. Önce kızarıp şişecek sonra minik bir beyazlık gelecek ve oradan uzayacak. Zeytinyağı , karanfil ve soğan ile bir karışım hazırlanıyor bununla masaj yapabilirsiniz. İnternete bakın doktorunuza da danışın. Uzun ömürlü olsun inşallah🙏🌸

Bizde 5. Ayı bitiriyoruz belirtiler mevcut ben iri diş sarımsağı donduruyorum ve sıkıca tutup veriyorum eriyene kadar rahatlatıyor ve karanfil yağı sipariş edicem ne zaman çıkar bilmiyorum ama zor bir süreç gerçekten

X