• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin diş etindeki beyaz şeyler ne acaba

Yasmin3323

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
11
1
1
26
IMG_2478.jpeg

Ele geliyor mu ? diş gibi ama diş etinde yani olması gereken yerde değilse diş kistiymiş o bizde de var geçmedi daha

Hafif şiş orası sanki dokununca
Resime tekrar baktım da diş patlatıyor gibi. Dişin çıkması gereken yerde gibi görünüyor. Kaç aylık? Eğer dişin çıkması gereken yerdeyse diş patlatıyor değilse diş kisti ben doktora göstermiştim ama bizimki üstte bildiğiniz diş etindeydi.

Resime tekrar baktım da diş patlatıyor gibi. Dişin çıkması gereken yerde gibi görünüyor. Kaç aylık? Eğer dişin çıkması gereken yerdeyse diş patlatıyor değilse diş kisti ben doktora göstermiştim ama bizimki üstte bildiğiniz diş etindeydi.
4.5 aylık o yüzden diş mi değil mi merak ettim

Dişler geliyor :)
Bazı bebekler erken çıkarır bazıları geç bazıları vaktinde. Her bebişin gelişimi kendine özel.
Bazı bebekler erken çıkarır bazıları geç bazıları vaktinde. Her bebişin gelişimi kendine özel.
Teşekkür ederim 🙏

Dişe benzemiyor. Diş incisi bu. Zararsız bir tümör. Zamanla yok oluyor. Benim bebeğimde de vardı bir kaç tane. Şu an 2.5 yaşında, hepsi yok oldu.

Back