- 30 Nisan 2023
- 11
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Yasmin3323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafif şiş orası sanki dokununcaEle geliyor mu ? diş gibi ama diş etinde yani olması gereken yerde değilse diş kistiymiş o bizde de var geçmedi daha
Resime tekrar baktım da diş patlatıyor gibi. Dişin çıkması gereken yerde gibi görünüyor. Kaç aylık? Eğer dişin çıkması gereken yerdeyse diş patlatıyor değilse diş kisti ben doktora göstermiştim ama bizimki üstte bildiğiniz diş etindeydi.Hafif şiş orası sanki dokununca
4.5 aylık o yüzden diş mi değil mi merak ettimResime tekrar baktım da diş patlatıyor gibi. Dişin çıkması gereken yerde gibi görünüyor. Kaç aylık? Eğer dişin çıkması gereken yerdeyse diş patlatıyor değilse diş kisti ben doktora göstermiştim ama bizimki üstte bildiğiniz diş etindeydi.
Bazı bebekler erken çıkarır bazıları geç bazıları vaktinde. Her bebişin gelişimi kendine özel.4.5 aylık o yüzden diş mi değil mi merak ettim
Bilemedim bende 4.5 aylık olduğu için sormak istedimDiş değil mi?
Dişler geliyor :)
Bazı bebekler erken çıkarır bazıları geç bazıları vaktinde. Her bebişin gelişimi kendine özel.
Bazı bebekler erken çıkarır bazıları geç bazıları vaktinde. Her bebişin gelişimi kendine özel.
Teşekkür ederimBazı bebekler erken çıkarır bazıları geç bazıları vaktinde. Her bebişin gelişimi kendine özel.
Yaaa hiçbir belirti olmadı sadece salya ve elini ağzına götürme var 3.aydan beri o yüzden merak ettim teşekkür ederimDişler geliyor :)
Öyle mi sağolun bilgi verdiğiniz içinDişe benzemiyor. Diş incisi bu. Zararsız bir tümör. Zamanla yok oluyor. Benim bebeğimde de vardı bir kaç tane. Şu an 2.5 yaşında, hepsi yok oldu.