Bebek Beslenmesi bebeğimin derdi neeee?! =(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
çok normal canım böyle olması.benim oğlumda aynen böyle oldu o aylarda.öyle düzenliydi ki birden çıldırdı sanki.bazen büyüme atağı bazen de diş sancıları derken böyle oluyor.biz gibi düşün her zaman aynı mıyız?ciddi bir sorunu olsa bunu belli ederdi canım.ikinize de kolay gelsin biraz daha sabır bir kaç aya düzene girer canım.güle güle büyüt evladını:)

hepinize çoook teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. ne yapalım biraz sabretcez hem ben hem oğluşum... yeter ki saglıklı olsun benim birtanem.hepinizin kuzucuklarına da saglık diliyorum

ilk yapman gereken etrafına kulak kapatman gerisi gelir her bebek kendi öellıkleriyle dogar büyür ben 3 . bebek büyütmem hiç biri birbirini tutmuyo karşılaştırma bile kimsenin bebegiyle o anne kuzusu şu an ne istiyosa yap uykusu zamanla düzene gırcek

Evet, etrafa kulak tıkamayı öğrenmeliyim. Gerçi bu konuda oyle büyük mücadele verdim ki...Kayınvalidem, teyzem, komşularım dogdugundan beri "bu çocuk aç, ondan aglıyor, muhallebi verelim deyip duruyorlar. Ne dersen onların tecrübeleri her daim geçerli sanıyorlar ne yapsınlar. Ama gerçekten çok direndim kendi sütümle besleme konusunda, sadece doktorumu dinledim. Başımı biraz agrıttılar hatta zaman zaman beni aglattılar cevremdekiler ama iyi ki kulak vermemişim...

canım öncelikle bebeğinin aç olduğundan şüphen varsa kaşıkla biraz muhallebi veya mama ver.mamayı alınca emmeyi bırakacak diye korkup da hep acaba aç mı şüphesini yaşama bence.kaşıkla verirsen emmeyi bırakmaz.senin de için rahat eder.ayrıca bebişinle yatmanın ikiniz için de rahatlatıcı olduğunu düşünüp çevreye kulaklarını tıkarsan daha mutlu olursun.kendi içgüdülerinle hareket et.sonuçta sen annesisin ve bebişin için en iyisini sen bilirsin canım.

Tesekkür ederim Sulecim. Ac mı diye mama da muhallebi de verdigim oldu ama malesef yine uyumadı, huysuzlanması gecmedi... Uykusuzluk tavan yapmış durumda ikimiz için de...Doktora gittik dün, kilo alımı iyi, açlıktan degil bu dedi. bebekler geçiş dönemlerinde doğal birtakım sıkıntılar yaşarlar. Biraz sabredeceksin, bunun yanısıra diş cıkarma hazırlıgı da olabilir bu, emzirmeye devam et, kontrollerini de sıklaştırıp kilo alımını sürekli takipte tutalım dedi... Bakalım...

canım benim bebeğimde 24haziran doğumlu aynen senin dediğin gibi benden hiç kimseye gitmiyo babasına bile gitmiyo uykuları çok düzenli olmasına rağmem 1haftadır o kadar bozulduki saat başı kalkıyorum ama benimki beşiğinde uyuyo sallıyorum yeniden uykuya dalıyo ayrıca açlıktan deil benim sütüm çok az mamayla besliyorum uyandığında mama veriyorum aç olmadığı için yemiyo bu zorluklarıda atlatıcaz inşallah

bence de ek gıdalara geç cnm hem rahat edersin sonra çabuk alışır..buarada emzik almıyo mu alsa keşke çok rahat edersin..

Semracım bizim sıpacıklarla aynı tarihlerde dogurmus cok anne tam da bu sıralar aynı dertten muzdarip...Bizim bebikler yengeç burcunun duygusal-hassas azizligine mi ugruyorlar acaba =)

Alisha, emzigi geceleri alıyor ama yataga bırakırken agzından alıyorum,uyurken tehlikeli olabilecegini duymustum. ek gıdalarla ilgili seninle hemfikir olan bir saglıkçı akrabam - o da genç bir anne- simdi geçersen bebeginin yemek seçme ihtimalini de azaltır rahatlarsın, diyor. doktorum da, eger sütün az gelse gönül rahatlıgıyla ek gıdalara gecerdik cünkü mühim olan ilk 3 ay anne sütü dısında birşey almamasıydı ki 5 aylık oldu oglun artık. ama şimdilik sütün yeterli dedi. kafam karışık, arada bir tadımlık birşeyler çalıyorum agzına en azından tatlarını bilsin, ogrensin diye...ona kalsa bir iki minik kaşıkla yetinmeyecek gerçi, çok hevesli başka şeyler tatmaya....

canım galiba öyle çünkü oğlum çoook duygusal tv de birisi ağlasın hemen oda başlıyo odada bırakıp mutfağa gideyim sesinin çıktığı kadar bağırıyo yanıma alınca susuyoopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…