geçici bir durum mu diyorsun? çünkü çevremdekiler kendine cok alıştırma.ağlasa da beşikten alma, şımarmış bu çocuk deyince cok üzülüyorumsence ağlayınca kucagıma alıp koltukta uyutmaya devam mı edeyim,chess? yoksa defalarca uyansa da beşiğine mi koyayım uyutup?
şımarmış ve bana alışmış oldugunu da öyle sık duyuyorum ki...sebebi de şu olsa gerek; oğlum babası dahil benden başka kimseyi istmeiyor. aglama krizi geçiriyor başkasının kucagında...herkesten korkuyor.babasından tabi ki korkmuyor ama ondayken de illa beni görmek istiyor babası kucagındayken bana arkasını görünce basıyor yaygarayı. odadan bir adım atamıyorum. hemen feryadı basıyor. inanır mısınız gün içinde lavaboya bile koşarak gidiyor, yemegimi yanında yerken bile yüzüne bakmamı istedigi için zar zor yiyorum =( beşiğinin uzagına bir adım atınca aglıyor..var mı aynı sorundan muzdarip acaba ?:çok üzgünüm:
geçici bir durum mu diyorsun? çünkü çevremdekiler kendine cok alıştırma.ağlasa da beşikten alma, şımarmış bu çocuk deyince cok üzülüyorumsence ağlayınca kucagıma alıp koltukta uyutmaya devam mı edeyim,chess? yoksa defalarca uyansa da beşiğine mi koyayım uyutup?
şımarmış ve bana alışmış oldugunu da öyle sık duyuyorum ki...sebebi de şu olsa gerek; oğlum babası dahil benden başka kimseyi istmeiyor. aglama krizi geçiriyor başkasının kucagında...herkesten korkuyor.babasından tabi ki korkmuyor ama ondayken de illa beni görmek istiyor babası kucagındayken bana arkasını görünce basıyor yaygarayı. odadan bir adım atamıyorum. hemen feryadı basıyor. inanır mısınız gün içinde lavaboya bile koşarak gidiyor, yemegimi yanında yerken bile yüzüne bakmamı istedigi için zar zor yiyorum =( beşiğinin uzagına bir adım atınca aglıyor..var mı aynı sorundan muzdarip acaba ?:çok üzgünüm:
merhaba kızlar,
benim oğluşum 26 haz dogumlu (4,5 aylık). Benim şöyle problemim var( bana en iyi sizler yardımcı olursunuz diye düşünüyorum);
şimdiye kadar oğlumu sadece anne sütüyle besledim; su bile vermedim. Oğlum ilk günden beri cok gazlıydı, cok zor günler geçirdik ama geceleri uyuyordu sabah 6 ya kadar. Yalnız son iki haftadır bebişimi uyutamıyorum. Normalde 10 deyince rahatca uyumasına ragmen artık 12yi 1 i buluyor uyuması ve yarım saat- bir saatte bir uyanıyor. Kucagıma alınca uyuyor hemen.iki haftadır koltukta kucagımda oğlum uyukluyorum. Beşikte hiç uyumasa da kucagımda- ayagımda (bazen yanıma yatırıyorum o da biraz idare ediyor)en azından uyanarak da olsa biraz uykusunu alıyor. şimdi asıl sorum su; sizce sütüm mü yetmiyor? Doktorum kilo alımı normal deyip anne sütüne devam diyor. Bana çok alıştıgından beni aradıgını söylüyor. Gece uyumadan bebek maması vermeyi deniyorum yine de uyanıyor ( cok fazla vermiyorum, daha dogrusu cıkarıyor fazla geldiginden galiba ben de bir öğün miktarından cok daha az verip bırakıyorum zorlamadan.yoksa cok kusuyor). Ek gıdalara başlayabilecegimi de sağlıkçı bir akrabam tavsiye etti; alışsın kaşığa ve farklı tatlara dedi.tereddütteyim; öncelikle bu uyku problemi nasıl çözülecek, sebebi bana alışması mı açlığımı? Açsa bu ek gıdalara geçsem mi?
Kafam cok karısık cok uykusuz ve gerginim
yatagımı ve eşimin yanında uyumayı özledim mafoldumben
lütfen yardııımmmmmm! :sm_confused:
benimle benzer deneyimler yaşamış annelerin oldugunu bilmek bile kaygımı azaltmaya yetti =( cünkü etrafımdaki herkes bu bebek niye böyle dedikçe kahroluyordum.çok ama çok sagolun kızlar opuyorumnanaktan
bu ilk bebegim evet. etrafımı karıştırmak degil de, tavsiyelerine ihtiyacım var genç annelerin. cünkü cevremdeki annelerin yası benden cok büyük ve hep eski usül cözümler sunyorlar, eleştriyorlar. mesela bebegini alma aglasın yatakta bırak, bunu sen böyle alıştırdın gibi vs.. bir de içgüdülerim artık sorunu çözmeme yardımcı olmuyor ki canım ya... sorun sudur diyorum, birşeyler yapıyorum olmuyor. bebegim yanımda yatsa da sabaha kadar en az 7-8 ke uyanıp aglıyor... uykusunu alamıyor diye cok üzülüyorum...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?