Bebek Beslenmesi Bebeğimin cişi sürekli kıyafetine taşıyo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

FatmaKy28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
50
14
38
32
Bebeğim henüz 21 günlük. Yenidoğan Prima aktif bebek kullanıyorum. Ama sürekli cişi bezinden beline taşıyo. Sürekli kıyafet değiştir değiştir yoruldum. Bebeğimde ıslak ıslak uyuyo bazen ben duyana kadar hasta olacak diye korkuyorum. Sıkı yapıştırıyorum. Belini yüksek takıyorum. Sık değiştiriyorum. Ne yaptıysam çözüm olmadı. Ne yapabilirim. Bez markasını mı değiştirsem?

Bir büyük bedene geç bezde, sizinki zaten iyi bir kiloda doğmuş . Ben de aynı hatayı yaptım , bez çok dar gelmiyorsa takabilirim diye düşündüm ama kakasi tüm beline sırtına taşıyordu . Büyük beze geçince sorun kalmadı.

Bezlerin paketlerinde yazan kilolara aldanmayın genelde o zamana kadar olmuyorlar. Büyük beden denerseniz sorun çözülür büyük ihtimalle. Benim bebeğimde de ne zaman bez küçülmeye başlıyor o zaman yanlardan sızdırmalar da başlıyor

Bebeğim henüz 21 günlük. Yenidoğan Prima aktif bebek kullanıyorum. Ama sürekli cişi bezinden beline taşıyo. Sürekli kıyafet değiştir değiştir yoruldum. Bebeğimde ıslak ıslak uyuyo bazen ben duyana kadar hasta olacak diye korkuyorum. Sıkı yapıştırıyorum. Belini yüksek takıyorum. Sık değiştiriyorum. Ne yaptıysam çözüm olmadı. Ne yapabilirim. Bez markasını mı değiştirsem?
Prima sızdırıyor canim

bebeğiniz erkek mi, benim kızım var ama okuduğum kadarıyla erkek bebeklerde pipi aşağı bakacak şekilde bezlemek gerekiyomuş çiş yukarı gitmesin diye belki ondandır.

bebeğiniz erkek mi, benim kızım var ama okuduğum kadarıyla erkek bebeklerde pipi aşağı bakacak şekilde bezlemek gerekiyomuş çiş yukarı gitmesin diye belki ondandır.
Bu dediğiniz önce mantıklı geldi, biraz düşününce o da işe yaramaz dedim. Nohut kadar pipileri oluyor zaten, bezin boşluğunda çok rahat yön alırlar 🙃

Konu sahibi, benim kullandığım bütün ekonomik paket, avantaj paket adıyla satılan buyuk paket bezler kalitesizdi ve sızdırıyordu. (Sleepy, huggies, canbebe, komili) Bez büyütmek sorunu çözmezse ve ekonomik paket kullanıyorsanız bir de küçük paket bezleri deneyin.

Bu dediğiniz önce mantıklı geldi, biraz düşününce o da işe yaramaz dedim. Nohut kadar pipileri oluyor zaten, bezin boşluğunda çok rahat yön alırlar 🙃

Konu sahibi, benim kullandığım bütün ekonomik paket, avantaj paket adıyla satılan buyuk paket bezler kalitesizdi ve sızdırıyordu. (Sleepy, huggies, canbebe, komili) Bez büyütmek sorunu çözmezse ve ekonomik paket kullanıyorsanız bir de küçük paket bezleri deneyin.
Erkek bebeğim olmadığı için gerçekliği konusunda bilgim yok 😅

Bunu denedim ama işe yaramadı. Benimki belinden sızdırıyo nasıl oluyosa beline çıkıyo.

Bir numara büyükte aldım. Sızdırdı oda. Bi çözümü yok galiba. Başka markaya mı geçsem

Bir numara büyükte aldım. Sızdırdı oda. Bi çözümü yok galiba. Başka markaya mı geçsem
Benimde öyleydi sleepy külot bezde hiç sızdırmıyor. Ama alırken normalde 4 numara kullanıyorsak 5 almalıyız lastikli olduğu için daha sıkı oluyor

Back