Bebeğimin çiş rengine bakar mısınız

beyzaakk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
33
5
1
27
Kızlar sabahları bezi bu renk 4 buçuk aylık oğlum sadece anne sütü korkulacak bir şey var mı

Benim kızımın 10 gündür böyle birazda kokuyordu enfeksiyon dan şüphelenip tahlil yaptırdım temiz çıktı bu arada kızım 1.5 yaşında yediklerinden olabilir

Çok az koyu gibi bol bol emzirin saat aralıklarına bakmadan. Su ihtiyaçları oluyor ve anne sütüyle karşılanıyor bu da sıcak olduğu için.

Reactions: The
Çok az koyu gibi bol bol emzirin saat aralıklarına bakmadan. Su ihtiyaçları oluyor ve anne sütüyle karşılanıyor bu da sıcak olduğu için.
Sadece sabahları böyle oluyo geceleri o uyanınca emziriyorum ne zaman isterse onun haricinde saatlere takılmıyorum gece daha sık emzirmem lazım galiba

Bana biraz dehidre gibi geldi. Bizim bebişte de böyle oldu sıcaktan terliyorlar, daha sık emziriyorum geçti.

Kızlar sabahları bezi bu renk 4 buçuk aylık oğlum sadece anne sütü korkulacak bir şey var mı
Tüm gece belki de biriktiği için koyulmuştur normal. Ek gıdaya gectiyseniz su verebilirsiniz az az o yüzden de koyulasabilir. Bir de yaz ayı bebek terleyerek de su kaybediyor. Geriye besinlerden kalanlar idrarla çıkıyor. Yani bence normal. Ama aklınızda soru varsa doktora da gösterin tabi

Sabahları ilk idrarın biraz koyu olması gayet normal demişti doktor bize. Bir sorun gözükmüyor sizin de. İçiniz rahat değilse bir doktora gösterin tabi yine de.

Sadece sabahları böyle oluyo geceleri o uyanınca emziriyorum ne zaman isterse onun haricinde saatlere takılmıyorum gece daha sık emzirmem lazım galiba
Bez doluluğundan beklediğinden olabilir mi acaba? Gece bez değişimi yapıyor musunuz? Muhtemelen sıvı ihtiyacı ama bide aklıma bu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…