Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DeğiştiremedimBaşlığa fotoğraflı yazın
ÜzgünümBi yöneticiden rica edebilirseniz çok iyi olur, çikolatalı kekimi yerken gördüm :d
???Kızlar sabahları bezi bu renk 4 buçuk aylık oğlum sadece anne sütü korkulacak bir şey var mı
Koyu gibi değil deminormal göründü bana ??
Sadece sabahları böyle oluyo geceleri o uyanınca emziriyorum ne zaman isterse onun haricinde saatlere takılmıyorum gece daha sık emzirmem lazım galibaÇok az koyu gibi bol bol emzirin saat aralıklarına bakmadan. Su ihtiyaçları oluyor ve anne sütüyle karşılanıyor bu da sıcak olduğu için.
Tüm gece belki de biriktiği için koyulmuştur normal. Ek gıdaya gectiyseniz su verebilirsiniz az az o yüzden de koyulasabilir. Bir de yaz ayı bebek terleyerek de su kaybediyor. Geriye besinlerden kalanlar idrarla çıkıyor. Yani bence normal. Ama aklınızda soru varsa doktora da gösterin tabiKızlar sabahları bezi bu renk 4 buçuk aylık oğlum sadece anne sütü korkulacak bir şey var mı
yok gayet normalKoyu gibi değil demi
Bez doluluğundan beklediğinden olabilir mi acaba? Gece bez değişimi yapıyor musunuz? Muhtemelen sıvı ihtiyacı ama bide aklıma bu geldiSadece sabahları böyle oluyo geceleri o uyanınca emziriyorum ne zaman isterse onun haricinde saatlere takılmıyorum gece daha sık emzirmem lazım galiba
Yok geceleri hiç değiştirmiyoruö yatmadan önce değiştiriyorum bi tekBez doluluğundan beklediğinden olabilir mi acaba? Gece bez değişimi yapıyor musunuz? Muhtemelen sıvı ihtiyacı ama bide aklıma bu geldi