Canım ben erkeğe benzettim sanki yaHanımlar merhaba daha önce de paylaştım fakat yorum yapılmadılütfen tecrübesi olanlar bebegimin cinsiyeti nedir sizce cok merak ediyorum burada tam 14 haftalıktı
Eki Görüntüle 3312566
Bence bu fotoğrafa göre erkek ama bacak arası kesiti varsa elinizde orda daha belli oluyor geneldeHanımlar merhaba daha önce de paylaştım fakat yorum yapılmadılütfen tecrübesi olanlar bebegimin cinsiyeti nedir sizce cok merak ediyorum burada tam 14 haftalıktı
Eki Görüntüle 3312566
Malesef bacak arası kesiti yokBence bu fotoğrafa göre erkek ama bacak arası kesiti varsa elinizde orda daha belli oluyor genelde
Sizinki kaç haftalıkBenimki nedir
10 haftaSizinki kaç haftalık
Ben baktım fakat cinsel bölgesi gözükmüyoMerhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz ? 12. Hafta da doktorum cinsiyete kız dedi 17. haftada erkek dedi. Görüntülerden yorum yapabilir misiniz acaba? 12 ve 17 haftaya ait görüntüler
Çok teşekkür ederim. Bu görüntüyü anlayamadım, kafamı karıştırdı. Buradan demiş olabilir mi erkek diye?Ben baktım fakat cinsel bölgesi gözükmüyo
Evet olabilirÇok teşekkür ederim. Bu görüntüyü anlayamadım, kafamı karıştırdı. Buradan demiş olabilir mi erkek diye?
Kız bebekNedir tahminler
Kız canımHanımlar merhaba daha önce de paylaştım fakat yorum yapılmadılütfen tecrübesi olanlar bebegimin cinsiyeti nedir sizce cok merak ediyorum burada tam 14 haftalıktı
Eki Görüntüle 3312566
Çok erken daha ben göremedim açıkçası bacak arası açısı da yok
Teşekkür ederimÇok erken daha ben göremedim açıkçası bacak arası açısı da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?