Bebegimin cinsiyeti

Canım, benim bir karbonat testi var bildiğim. İngiltere de yaşadığım bi dönem öğrenmiştim, her hamile kalan yapar ve tutardı. Hamileliğimde ben de yaptım ve tuttu. ama şehir efsanesi de olabilir :) Sen yine de emin olmadan pembelere ya da mavilere boğulma bebek eşyası alırken :) Şöyle ki;

İki – üç yemek kaşığı karbonatı çukur bir tabağa koyun. Karbonatın üzerine idrarınızdan biraz dökün ve bekleyin. Eğer bu karışımdan kabarcıklar üste doğru çıkıyorsa yani köpürüyorsa bebek erkek, karbonatta küçük çaplı bir reaksiyon gelişmişse kız bebek olacak demektir.

Cinsiyet dusunmek yerine saglik sihhat dileyin..herseyin hayirlisi....bnada yapmislardi..cin takvimi tuttu..yu yuzuk olayi tutmadi.kalp atisiyla ilgili bseyde vardi sanirim o da tutmadi...ayrica bnm bulantim vardi ve eksi yerine acayip tatli yiyodum ve sivriydi karnim oyle cirkinlesmedm aksine cildm flan cok guzellesmisti kiz dogurdum...bunlar hep hurafe..allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsn gerisi bos..

Yeni üyeyim neyin nasil kullanilacagini bilmiyorum hanfendi buraya denk geldi yazdim dert değil elbetteki anlayamadiginiz şu diyorum ki. Nedendir bu garezli yorumunuz dualarim zaten sıhhatli olmasi yönünde benim sadece merak ve istek var icimde kiz olsun diye degil belki ama evladim olsun diye 5. Bebegide alirim Allahin sopasi meselesine gelince şükür inancimiz tam begenmediyseniz yorum yapmayin insani üzmekten baska işe yaramiyor sizin gibiler iyi gunler

Deneyecegim canim teşekkür ederim

Hiç bir şey kesin değil. Benim iki göbeğimde yassı. İlki kız şimdi ki oğlan.. İkisinde de çok kustum kilo verdim. Etten tiksindim meyve, tatlı aşerdim.. Çok önemli tek fark kızımda hiç kılım çıkmadı. Gerçekten gebeliğimin başında aldım her yerimi ve bir daha doğuma kadar uzamadı. Saçımda uzamadı. Ama oğlanda maşallah fışkırıyor. Benim en önemli farkım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…