- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni üyeyim neyin nasil kullanilacagini bilmiyorum hanfendi buraya denk geldi yazdim dert değil elbetteki anlayamadiginiz şu diyorum ki. Nedendir bu garezli yorumunuz dualarim zaten sıhhatli olmasi yönünde benim sadece merak ve istek var icimde kiz olsun diye degil belki ama evladim olsun diye 5. Bebegide alirim Allahin sopasi meselesine gelince şükür inancimiz tam begenmediyseniz yorum yapmayin insani üzmekten baska işe yaramiyor sizin gibiler iyi gunler4-5 ay mı? 3 aylıkken öğreniliyor cinsiyetler diye biliyordum ben. Amerika'da 2 aylıkken söylüyorlar artık orada teknoloji ileride
Cinsiyet için dua edeceğinize bebeğin sağlığı sıhhati ve bahtı için dua edin. Allah en hayırlısı neyse size onu verir. Kız olmazsa ne yapacaksınız, 4. yü mü doğuracaksınız anlamadım..
Yan binamızda erkek doğurucam diye diye 4 tane kız doğurdu birisi ve 4. kızı fiziksel engelli oldu. Böyle olsa daha mı iyi? Annemin arkadaşı da erkek diye 4 tane kız doğurdu. Eğer cinsiyetine takılırsanız Allah'ın sopası yok, ters yüz ediverir adamı.
Sorunuzun cevabına gelince, daha 1.5 aylık bebeğin cinsiyetini öğrenemezsiniz. O takvimi bu takvimi karına yüzük koyma karnı sivri yuvarlak, öyle şeyler hurafe denemeyin bile. Ayrıca düşüncenizi 'Bir Derdim Var' kısmına yazmanızı anlamadım. Dert mi bu?
Deneyecegim canim teşekkür ederimCanım, benim bir karbonat testi var bildiğim. İngiltere de yaşadığım bi dönem öğrenmiştim, her hamile kalan yapar ve tutardı. Hamileliğimde ben de yaptım ve tuttu. ama şehir efsanesi de olabilir :) Sen yine de emin olmadan pembelere ya da mavilere boğulma bebek eşyası alırken :) Şöyle ki;
İki – üç yemek kaşığı karbonatı çukur bir tabağa koyun. Karbonatın üzerine idrarınızdan biraz dökün ve bekleyin. Eğer bu karışımdan kabarcıklar üste doğru çıkıyorsa yani köpürüyorsa bebek erkek, karbonatta küçük çaplı bir reaksiyon gelişmişse kız bebek olacak demektir.
Yassı gibi geliyor bana. Öyle istedigimdenmi öyle geliyor bilmiyorumgöbik yassımı dikmi :)
kesin kız ozaman :) yani öyle derlerYassı gibi geliyor bana. Öyle istedigimdenmi öyle geliyor bilmiyorum