- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Kv nerden biliyo yaaa teee çocukkene gördüğü şeyin hala... tövbe tövbe...30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/
Bu mantığa dayanırsak zenci ırkından kadın cinsiyeti çıkmaması gerekirdi30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/
Ben buna inanmıyorum ilk hamileligimde 59 kilodan 48 e düştüm felaket bi bulanti 4. Aya kadar devam etti. Erkek oldu sonucta kismet diyelim. Tşk ederim ))
bende kusarken sevınıyordum oh kız kız ondanalakası yokkızımda iştahım harikaydı oğlumda bulantı mahvetti.. üçüncüye hamileyim hala zerre iştahım yok.. erkek hamilelikte daha çok zorladı bieni..
Themis zehir gibisin dostumBu mantığa dayanırsak zenci ırkından kadın cinsiyeti çıkmaması gerekirdi
olsun ne güzel dilediğin olmuş bende çok dua etmiştim ilk çocuğum kız olsun diye yüreğimize göre vrmiş rabbim çoook şükür... aslında istemeyi bilmek lazım.. RABBİM hepimize akıl ruh beden sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versinbende kusarken sevınıyordum oh kız kız ondan
kızımın canı sagolsun dıye dırek ona maletmıstım
sende öyle dostumThemis zehir gibisin dostum
30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/
Ama zencilerin en basiti avuç içleri ve dişleri beyaz yani bilmediğimiz beyaz alanlar olabilirThemis zehir gibisin dostum
BanlancaazzAma zencilerin en basiti avuç içleri ve dişleri beyaz yani bilmediğimiz beyaz alanlar olabilir
acık renk olanımıda varmıs allasennn30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/
İnanmayın şöyle hurafelere ya.30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/