Bebegimin cinsiyeti

30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/
Kv nerden biliyo yaaa teee çocukkene gördüğü şeyin hala... tövbe tövbe...:KK70::KK70:

30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/
Bu mantığa dayanırsak zenci ırkından kadın cinsiyeti çıkmaması gerekirdi:KK53::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben buna inanmıyorum ilk hamileligimde 59 kilodan 48 e düştüm felaket bi bulanti 4. Aya kadar devam etti. Erkek oldu sonucta kismet diyelim. Tşk ederim ))

alakası yok:KK43: kızımda iştahım harikaydı oğlumda bulantı mahvetti.. üçüncüye hamileyim hala zerre iştahım yok.. erkek hamilelikte daha çok zorladı bieni..
bende kusarken sevınıyordum oh kız kız ondan
kızımın canı sagolsun dıye dırek ona mal:KK70: etmıstım

5 hafta daha sık dişini ikisinide 12. haftamda ikili taramada öğrenmiştim. En erken o oluyor. Allah gönlüne göre versin. Tabi Sağlıkla sıhhatle inşallah.

bende kusarken sevınıyordum oh kız kız ondan
kızımın canı sagolsun dıye dırek ona mal:KK70: etmıstım
olsun ne güzel dilediğin olmuş bende çok dua etmiştim ilk çocuğum kız olsun diye yüreğimize göre vrmiş rabbim çoook şükür... aslında istemeyi bilmek lazım.. RABBİM hepimize akıl ruh beden sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versin

:KK70::KK70:kaynanan oğlunun şeysini.....yok yok devam edemeyecem :KK70::KK70:

Inanma sacma sapan yontemlere ben hic denemedim bile.tecrubeli bur doktora gidersen 12.haftada kemik ve kafatasi yapisindan bile anlayabilir ama en kesin cozum kromozom testi

Şanslıysan 11-12. Haftalarda öğrenirsin cnm.
Ben 16. Haftadayım.12. haftadan beri 4 kere ultrasona girdim, inatcı minişim göstermedi.
Hele eltim 32. haftada öğrendi:KK70:
Sağlıklı hayırlı evlat olsunda, kız erkek önemli değil şekerim:cool:

acık renk olanımıda varmıs allasennn :KK53::cool:

bizde de kadın hamileliğinde güzelleşmişse erkek , çirkinleşmişse kız derler, kız bebek annenin güzelliğini alır gibi bir batıl inanış var.

İnanmayın şöyle hurafelere ya.

Testosteron kadınlarda daha az miktarda bulunan erkeklik hormonudur.

Ikizlere hamileyim canim tüp bebek tedavisiyle 4 yildan sonra hamile kaldim üç gün önce birinin kiz birinin erkek olduğunu öğrendik inanirmisiniz eşimde bende tepki bile vermedik. Neden biliyormusun her günüm tehlikeli geciyor 15 dk fazla ayakta durmam yasak aylardir yatiyorum erkek kiz ne farkeder ben yeterki sağlıklı sıhhatli evlatlarimi kucağıma alayim. Cennet kokularini içime cekeyim. Allahim evladi olmayanlara da evlat ver diye dua edeyim yeter bize. Anliyorum birde kiziniz olsun istiyorsunuz peki o yavrucak erkekse suan etkilenmiyormudur. Lütfen duanizi edin ama bu kadar erkende acaba cinsiyeti ne diye merak etmeyin Rabbim sağlıklı sıhhatli hayirli evlat nasip etsin. Kizimizda olsa oglumuz da olsa hiç bir masumun canini acitmasin ilerde.Anne olmak isteyen her kadina da en kisa zamanda Rabbim evlat nasip etsin.

Bi tanidigm var..ilk cocugu erkekti .hamile kaldi kiz olsun istedi.
Kiz olsun nasil olursa olsun dedi..
Bebek kiz ama fizik ve zihin engelli..
10 yil ya yasar yasamazmis.

Nedir bu cinsiyet takintiniz..hayirlisini ve saglisini isteyin..

X