Merhaba kizlar, dun doktora gittim ikili test için. Simdi bebegim tam 12 haftalik, ultrasondan bakti doktor hanim, ve bende cinsiyetini görebiliyormusunuz diye sordum. Yuzde 70 erkek dedi, çok sasirdim. Reyhan21 kiz diye tahmin etmi$ti, etrafimdaki insanlar da kiz diye tahmin etmi$ti. Sorum $u olacak aslinda, benim gibi boyle 12 haftalikken baktirip da sonra cinsiyetinin tutmadigi oldumu???
banada 17. haftamda erkek dedi %99 ama simdi 19. hafta kiz dedi baska dr bende anlamadim
bekliyoruz bakalim ilk denilene itibar etme yani ca nim helede birseyler alayim deme unisex renklerde al benden tavsiye
benimde 14. haftada kesin erkek demişti kendi doktorum ama dün 17.haftamda amniyosentez yapan doktor önce erkeğe benzettim ama kız gördüm ben dedi acaba hangisi doğru sonra iki hafta sonra gel teyit edelim ayrıntılı ultrasonda dedi. kendimizi erkeğe alıştırdık şimdi bi tane kızım var zaten ikinci kızmı bilemedik.....böyle olan varmı
Acaba ilk doktoruna gidip tekrar mi baktirip sorsan, siz erkek dediniz ba$ka doktor kiz dedi diye. Belki ilk doktorun dedigi dogru olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?