• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebegimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

EsiLaCIM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
274
2
118
42
Nevşehir
Merhaba kizlar, dun doktora gittim ikili test için. Simdi bebegim tam 12 haftalik, ultrasondan bakti doktor hanim, ve bende cinsiyetini görebiliyormusunuz diye sordum. Yuzde 70 erkek dedi, çok sasirdim. Reyhan21 kiz diye tahmin etmi$ti, etrafimdaki insanlar da kiz diye tahmin etmi$ti. Sorum $u olacak aslinda, benim gibi boyle 12 haftalikken baktirip da sonra cinsiyetinin tutmadigi oldumu???

ilk hamileligimde 13 haftalikken doktor kemik yapısına göre erkeğe benziyor dedi 17. haftadan sonra kesin kız demişti anlıyacagın biraz daha bekle bir kaç haftaya kesinleşir önemli olan sağlıklı olması cnm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşaallah...

Merhaba kizlar, dun doktora gittim ikili test için. Simdi bebegim tam 12 haftalik, ultrasondan bakti doktor hanim, ve bende cinsiyetini görebiliyormusunuz diye sordum. Yuzde 70 erkek dedi, çok sasirdim. Reyhan21 kiz diye tahmin etmi$ti, etrafimdaki insanlar da kiz diye tahmin etmi$ti. Sorum $u olacak aslinda, benim gibi boyle 12 haftalikken baktirip da sonra cinsiyetinin tutmadigi oldumu???

reyhan21 de dahil tüm bu formadaki,
cinsiyet öğrenmek istiyenler falan butonları varya
hepssi bana kız dedi
tek rus takviminde erkek çıktı
ve oğlum geliyor hayırlıısıyla
kızımdada rus takvimi tuttu
çin hiç tutmadı ne kızımda nede oğlumda
hiç birine inanma çünkü
rus takvimide herkeste tutmuyor
yani bunların hepsi fasa fiso
aşerdiğin şeylerle de hiç alakası yok
büyük bir araştırma yaptım biliyorum
ha birde bende sivri karın meseledie tuttu kızımda yayvandı
ama oda arkadaşlarımdan biliyorum
çok yaygın olupta erkek evladı olanlarda var
o yüzden hiç bişeye takılıp piskolojini bozma
sabret bekle 16. haftada Allahın izniyle kesin belli oluyor
canım Allah sabır versinnnnnnnnnnnnnnn

evet 12. haftada baktırıpta tutmayanları tam tesri olanlarıda duydum canım
ama senin kesin erkektir
reyhan falan bilemez yani canım tabii değişede bilirde
ama %90 da doğru çıkıyor doktorların benzetmeleri ok
çok nadir tutmayan yani

bugüne kadar ikili testte kıza benziyor denilenine rastlamadım bana da erkeğe benziyor dedi bakalım parşembe günü öğreneceğiz:)
herkese erkeğe benziyor denilmesi kız isteyenler için umut olmalı bence:)

bende bugün yaptırdım bana da ultrason sırasında büyük ihtimalle erkek dedi :) bakalım sabredip bir ay sonra kesin öğrenicez

banada 17. haftamda erkek dedi %99 ama simdi 19. hafta kiz dedi baska dr bende anlamadim
bekliyoruz bakalim ilk denilene itibar etme yani ca nim helede birseyler alayim deme unisex renklerde al benden tavsiye

Tesekkurler kizlar yorumlariniz için, tabiki en ba$ta bebi$lerimizin saglikli olmasi onemli, Hepimiz saglikla bebi$lerimizi kucagimiza aliriz Insallah. Benim zaten 4 ya$ina yeni giren bir kizim var. Dogacak cocugumun cinsiyeti benim için hic fark etmez. Ama erkekler dile getirmeselerde içlerinden hep bir erkek evlat isterler diye du$unuyorum, benim e$imde dahil:) Doktor yuzde 70 erkek dedigini e$ime söyledigimde, e$im cok sevindi ama çok çok sevindi. Bende cok fazla sevinme yanilma payi herzaman var dedim. Bakalim hayirlisi, beklemek en zor i$ :) 3 hafta falan bekleyeyim tekrar baktiracagim.

banada 17. haftamda erkek dedi %99 ama simdi 19. hafta kiz dedi baska dr bende anlamadim
bekliyoruz bakalim ilk denilene itibar etme yani ca nim helede birseyler alayim deme unisex renklerde al benden tavsiye

Acaba ilk doktoruna gidip tekrar mi baktirip sorsan, siz erkek dediniz ba$ka doktor kiz dedi diye. Belki ilk doktorun dedigi dogru olabilir.

benimde 14. haftada kesin erkek demişti kendi doktorum ama dün 17.haftamda amniyosentez yapan doktor önce erkeğe benzettim ama kız gördüm ben dedi acaba hangisi doğru sonra iki hafta sonra gel teyit edelim ayrıntılı ultrasonda dedi. kendimizi erkeğe alıştırdık şimdi bi tane kızım var zaten ikinci kızmı bilemedik.....böyle olan varmı

benimde 14. haftada kesin erkek demişti kendi doktorum ama dün 17.haftamda amniyosentez yapan doktor önce erkeğe benzettim ama kız gördüm ben dedi acaba hangisi doğru sonra iki hafta sonra gel teyit edelim ayrıntılı ultrasonda dedi. kendimizi erkeğe alıştırdık şimdi bi tane kızım var zaten ikinci kızmı bilemedik.....böyle olan varmı

benimde 13 haftalıkken yüzde 90 erkek demişti.sonraki kontrollerin hepsinde yüzde yüz kız dediler.19 haftalığım hala kız.ama senin 17 hafta bayağı büyükmüş nasıl görememişki.ayrıntılıda kesin belli oluyor.o zaman öğrenir bizede haber verirsin..

Acaba ilk doktoruna gidip tekrar mi baktirip sorsan, siz erkek dediniz ba$ka doktor kiz dedi diye. Belki ilk doktorun dedigi dogru olabilir.

canim ilk doktor tr de kaldi ben simdi ydisindayim. 23. haftamda artik kesinlesir diye umit ediyorum
zaten ilkten sok oldum farkli deyince alistiriyor insan cunku kendini ama simdi kizada alistim yani sartlandirmiyorum kendimi
Allah ne nasip ederse o diyorum. ne derse desin bu kez beni sasirtamaz dr.:)

Back