S susams Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2013 61 3 6 İstanbul 27 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi susams #1 8 haftalık hmileyim.çok bulantım olmuyo günde 2 kere fln.göğüslerm renk değiştirmeye başladı.aşermiyorumda sizce bebeğimin cinsiyeti nedr?
8 haftalık hmileyim.çok bulantım olmuyo günde 2 kere fln.göğüslerm renk değiştirmeye başladı.aşermiyorumda sizce bebeğimin cinsiyeti nedr?
ayisigi88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.464 188 103 27 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi susams #2 susams .!.: 8 haftalık hmileyim.çok bulantım olmuyo günde 2 kere fln.göğüslerm renk değiştirmeye başladı.aşermiyorumda sizce bebeğimin cinsiyeti nedr? Genişletmek için tıkla... bebeğinin cinsiyetini bilemem ama normalde her hamilenin göğüs uçlarında renk koyulaşması oluyo. bulantının az olması da çok güzel bişey
susams .!.: 8 haftalık hmileyim.çok bulantım olmuyo günde 2 kere fln.göğüslerm renk değiştirmeye başladı.aşermiyorumda sizce bebeğimin cinsiyeti nedr? Genişletmek için tıkla... bebeğinin cinsiyetini bilemem ama normalde her hamilenin göğüs uçlarında renk koyulaşması oluyo. bulantının az olması da çok güzel bişey