Doğuma Hazırlık Bebeğimin cinsiyeti acaba doğru olabilir mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gelisimcii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
616
366
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim ultrasonda baktı 10 haftalık hamileliğim var çok şükür. Doktor sanki pipisi var dedi ve gerçektende sanki bacak Arasında ufak bir çıkıntı var gibiydi doktora sordum cinsiyeti ne zaman belli olur diye daha var dedi ama gerçekten de pipi gibi duruyordu bu kadar erken belli olur mu merak ettim

Hayir daha cok erken internetten arastirabilirsin, o cikinti o haftalarda oluyor bir kac hafta icinde asil olan cinsiyete göre degisiyor.

Bak mesela bu bebeklerde ikisindede cikinti var, 12 haftaliklar henüz

Eklentiler

• image.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 178
Bak mesela bu bebeklerde ikisindede cikinti var, 12 haftaliklar henüz
Teşekkür ederim canım doktorun aslında bunu bilmesi Lazım öyle söyleyince içime erkek mi acaba diye bir his düştü ilk çocuğumuz sağlıklı olsun farketmez bizim için zaten ama kadınlar meraklarını yenemiyor işte :)

Evet ben 19. haftamda ögrendim icim icimi yedi:)) ama büyük ihtimal birdahaki kontrolde belli olur, benim doktorum emin olmak icin gec söylemisti. Saglikla kucagina alirsin insallah

Evet ben 19. haftamda ögrendim icim icimi yedi:)) ama büyük ihtimal birdahaki kontrolde belli olur, benim doktorum emin olmak icin gec söylemisti. Saglikla kucagina alirsin insallah
Teşekkür ederim canım cinsiyeti kızmıydı kızlar geç gösterir derler:)) 2 hafta sonra ense kalınlığı testi için çağırdı doktor ozaman belli olur herhalde sağlıklı olsun da cinsiyet keyfi :)

Erkek benimki canim, daha erkende göstermistirde doktorum söylemedi 14. haftada baktiginda ben görmüstüm birseyler ama doktor onaylamayinca emin olamamistim:)

Banada 13.haftamda erkek gibi dedi ama net konuşmadık 1 veya 2 ay sonra belli olur dedi bir dahaki haftaya gideceğim bakalım ne diyecek. Kızım da 17.haftada belli olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…