Çocuk Hastalıkları Bebeğimin cildinde beyaz lekeler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

srpkale_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
2
0
1
32
Merhabalar, bebeğimin 3.ayında üç yerinde (karın, bel ve kolunda) beyaz lekeler oluştu, üzerinden 3 ay geçti (bebeğim şuan 6 aylık) herhangi bir değişiklik Yok, Dr lar (çocuk ve dermatoloji) vitiligo olmadığını söylüyor, depigmente nevüs olabilir deniyor, böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba, benim oğlum 2 yaşındayken vitiligo ile tanıştık. Yaz tatilinde şakak kısmında küçük bir beyaz leke oluştu, vitiligo teşhisi koyuldu kremler kullanarak 2 ayda güzel sonuç aldık. O bölge tamamen eski rengine döndü diyemem ama ilk bakışta asla belli olmayan çok az bir ton farkı var.
Daha sonra göbek deliğinin altında ve omzunda leke oluştu , tekrar takip eden doktora götürdüm ve o bölgelerin vitiligo olmadığını söyledi. Kılcal damarların yapısından veya başka etkenlerden leke oluşma ihtimali varmış.
Ben düzenli olarak doktora götürerek bütün vücuduna özel ışık ile baktırıyorum. Psikolojik olarak bende de takıntıya dönüştü , tabi ilk duyduğumda zaten dünyam başıma yıkılmıştı. Oğlum şuan 3 yaşında ve takipli olarak ilerliyoruz, elden başka bişey gelmiyor..

Son durum nedir? Benzer bir durumla karşılaştık merak ediyorum nedir diye?

Benim oğlumun da iki sene önce yazın bacakları yanınca beyaz beyaz lekeler oluştu tabi panik yaptım googlade yazılanları görünce. Doktor normal demisti yazları benim de oluyor dedi hatta. Kimisi de mantar diyor. Simdi oglum da degisik yerlerin de var. Beyaz lekeler. Yazin belirgin oluyor yaninca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…