bebeğimin cildi çok kuru

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
16.220
31.632
gövdesi soyuluyor nerdeyse. pul pul oldu, kabuk kabuk bir görüntüsü var. ne önerirsiniz? banyodan sonra nivea bebe yağı kullanıyordum buna rağmen kuruluk başladı. sebamed bebe yağı kullandım bir kere. değişiklik olmadı. pişik kremi ya da göğüs ucu kremi sürsem mi acaba, onlar da yüzde yüz doğal. bir de bebe yağı ille de banyodan sonra mı kullanılıyor, losyon gibi sürüversem olur mu? bilemedim bir yardım?

geçmiş olsun canım..benim bebeğimde senin gibiydi..bizimkine atopik dermatit teşhisi konulmuştu..kırklıyken fazla sarıp sarmaladığımız için oldu..yani sıcaklığa bağlı oldu..tabi bir çok sebebi var atopiğin..neler denedim ama fayda etmedi..sonra birgün bir doktor mustelanın ürününü önerdi..kremin adını tam vereyim istersen..bildiğin nemlendirici..ilaç değil..

Mustela Stelatopia Emollient Cream - Çok Kuru & Atopik Ciltler İçin Yumuşatıcı Krem 200ml

mustela anlaşması olan eczanelerden temin edebilirsin..fiyatı 59 tl..

mustelanın resmi web sitesi istersen incele

STELATOPIA® çok kuru bebek cildi için yeniden lipit dolduran balsam | Mustela

teşekkürler canım tebrik ederim bebişin için. o dediğin problemden yoksa bebeğime ağır gelir mi acaba... losyonun adını alıp bir danışmalı. teşekkürler...

benimde 21 günlük bebeğim var ve derisi soyuluyor, büyüdükçe kilo aldıkça soyulur normal demişlerdi, üstelik ben hiç krem losyon kullanmıyorum, zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum bundan sonra mustelanın ürünlerini bende kullanmayı düşünüyorum pişik kreminden memnun kaldım

benimki de 35 günlük falan. ne biliyim büyüdüğü için mi ama bebeyağı gün içinde losyon gibi kullanmak iyi geliyor. sebamed kullandım. sebamed losyon da aldı eşim ama daha kullanmadım.

Tatlim.vucudunun hangi bolgesinde
Eger sadece yuzunde ise atopik dermatit yani bebek egzamasi olabilir ole degil.vucudunun heryerinde.dokulme mevcut sa onum.ozel.sampuan ve suyuna katlan urunler kullandi hemen gecti

Tatlim.vucudunun hangi bolgesinde
Eger sadece yuzunde ise atopik dermatit yani bebek egzamasi olabilir ole degil.vucudunun heryerinde.dokulme mevcut sa onum.ozel.sampuan ve suyuna katlan urunler kullandi hemen gecti

beğen butonu neden aktif değil ya. sebamed bebeyağı ve losyon kullandım geçti çok şükür tavsiye ederim. yüzünde de kuruluk var ama anne sütünden kaynaklı olduğunu tahmin ettiğimiz minik sivilceler olduğundan yüzüne dokunmuyorum. vücuduna kullandım bunları

alıntı ile cevaplanın hizasında sol tarafta yıldız var canım beğen i ordan yapıyoruz artık. sevindim geçmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…