- 12 Ocak 2021
- 4.401
- 18.036
- 30
- Konu Sahibi Honkiponkitorino
Oğlum 10 aylık. 4. Ayından beri çenesinde aşağıdaki fotoğraflardaki gibi kızarıklık çıkıyor. Geçiren kremlerim var ama uzun vadeli kullanılmıyor. O kremleri kullanınca geçiyor ve tekrar çıkıyor. Siyah üstlü olan fotoğraf bugünden krem kullanıyorum yine ve geçme evresinde.Hiç krem kullanmasam bazen çok kaşınıyor her yere sürtüyor. Bazen hiç bişey sürmesem kendiliğinden kayboluyor. Sebebini bulamıyorum emzik kullanmıyor. Dermatolog ve cocuk doktoruna götürdüm dermatolog bazı şeyleri tüketmememi söyledi uyguladım yine aynı. Kremlere dünya para veriyorum ama çözümleri hep geçici.
Nemlendiriyorum sık sık,emerken tenime değdirmiyorum,ıslak mendil sürmüyorum,kuru tutuyorum,kendim parfüm kullanmıyorum,havalar sıcak yünlü birşey zaten giymiyor. Tek sebep diş dönemi damakların aktif olmasından olabilir mi diyorum doktorlar ilgisi yok ilerde geçer dedi. Geçerde çocuk kaşınıyor var mı bilgisi olan?
Nemlendiriyorum sık sık,emerken tenime değdirmiyorum,ıslak mendil sürmüyorum,kuru tutuyorum,kendim parfüm kullanmıyorum,havalar sıcak yünlü birşey zaten giymiyor. Tek sebep diş dönemi damakların aktif olmasından olabilir mi diyorum doktorlar ilgisi yok ilerde geçer dedi. Geçerde çocuk kaşınıyor var mı bilgisi olan?