Çocuk Hastalıkları bebeğimin çenesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
kızlar başlık belki saçma oldu ama 7 aylık bi bebeğim var ve beni emerken yadaağzını açıp kapatırken çenesi kayıyomuş gibi oluyo.böyle nasıl anlatsam sanki çenesi takılıp sonra yerinden kurtuluyomuş gibi oluyo.herkese söyledim eşime kayınvalideme anneme yok öyle bişey diyolar doktora götürcem dedim güler doktor dediler.bugün akşam yada yarın kesinlikle götürcem ama aranızda böyle bişey gören varmı.hiç ağlaması rahatsızlığı felan yok çenesi öyle olunca ama korkuyorum

büyükler bazen paranoyaklık yaptığmızı düşünüp doktora göndermiyorlar ama bence sen mutlaka bi görün için rahatlaısn canım

bu yasta benım cenem cıkmıstı oysa zorlama yok bişe yok plastık cerraha götür bi anlar o hatta kulaklarına kucuk parmaklarını sok kocaman a desin eger kemıklerı aynı hizada hissedıyorsan sıkıntı yok hissetmıyorsan götür cunku ben ordan test yapıyorum acıma yada agrı olunca

Konu içeriği nedeniyle "Bebek sağlığı ve hastalıkları" başlığına taşınmıştır.

ya öyle bişeyse yani çenesi çıktıysa naparım ben allahım yarabbim.ama ne bi zorlama oldu ne düştü hiç bişey birdenbire dikkatimi çekti sonra iyice dikkat ettim her ağzını kapatıp açtığında oluyo((

Canım bende de ona benzer bişey var.AĞzımı açıp kapatırken sağa sola kayıyo öyle çıkık falan değil.32 yaşındayım 2 sene önce diş doktorum fark etti.NE tedavi ne bişey önermedi.Hiçbir şikayetim de yok.SAdece ağzımı açıp kapatırken görüntü olarak etrafa rahatsızlık veriyosam onu bilemem :)) Sen de endişelenme ama doktora götür yine için rahat etsin.Hem daha çok küçük belki tedavi edilmesi gereken bişeydir ya da önemsiz der doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…