bebeğimin burnu hep tıkanıyor gozu akıyor napcam

yasminyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
20
6
36
Artvin
kızlar meleğim benim bir tanemin sorunu nefes alamamsı. alıyor ama ozellıkle aklsamları burnu hep tıkanıyor. temzılıyorum ama yıne tıkanıyor. artık cocuk iyice sıkıntıda. gozlerı de hafıf akma yapıyor capaklanıyor. anlamadık. suyla nemlı benzle temızlıyorum ama ne olur bir yardım edin....

serum fizyolojik damla ya da tonimer baby burun spreyi ardından otribebe burun aspiratörü ( diğer markalar hikaye)
Kesin çözüm....

bence hiç burun spreyi filan kullanma banyo yaptırırken cok dikkat et üşümemesine sürekli sapka kullanırsan burun tıkanıklıgını cözeceksin odadaki buhar durumunada dikkat etmeni tavsiye ederim

geçmiş olsun arkadaşım. burun tıkanıklığı için serum fizyolojik kullanmayı deneyebilirsin ama sürekli oluyorsa alerjik bir problem de olabilir, yattığı odada rutubet ya da toz problemi varsa eğer, doktora götürmek faydalı olabilir yani. gözünün akmasının sebebi zaten burun tıkanıklığı yani o açılınca göz akması da geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…