destek olanlara teşekkür ederim. Arada ne uğraşıyorsun yıka geç diyenler olmuş ama hergün televizyonlarda çıkan doktorları dinledikçe bu kadar da olsun. Kanser oranı çokk arttı ve 10 yıl içinde patlama olacakmış. Prof diyor. Yıkadığınız bulaşıktan temizlik ürünlerine kadar dikkat edin diye. Şuan bebeğim ben ne yaparsam onu kabullenmek zorunda çünkü küçük. Büyüyünce zaten yeterince yanlış ortamlarda bulunup yanlış beslenecek. En azında benimleyken dikkatli olayım diyorum. İnanın okadar abartan varki. Bitkisel deterjanlar vs.... Etrafımız neredeyse kuşatılmış. Cep telefonları, lcd ler, gdo lu ürünler, kimyasallar, lambalar, süpürgeler, makinalar hatta saç kurutma makineleri bile radyosyon yayıyormuş. Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi çalışırken yanında durmayın deniyor. Kafanızı bulandırmayım ama böyle bir ortamda dikkat etmek istiyorum. Ne kadar dikkat etsemde hep yanlış birşeyler yapıyorum O yüzden buralardan yardım istiyorum. Eleştiren katılmayan kendi bildiğini yapsın ama yargılamasın lütfen....