bebegimin boyu

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
Arkadaslar 20+0 hamileyim usgde 19+4 cikti yani 3 gun geride cikti
Boyu 21 cm
Kilo 307 grm

Boy olcumu bastan popoyami yoksa bastan ayagami yapildu bilmiyorm

Kisami sizce cok canm skldindi

Dr hersey normal dedi ama yinede kafama takildi

Benimle ayni gunlerde usg girenler bebeginzn boyu kilosu kacti

(Bebegim erkek babasi uzun bende ortaboyluym kisa olmaz insallah tabi once saglik ama )

benim kızım 1 hafta geriden gitti hep, o haftalardaki boyunu hatırlayamıyorum:) Ama şu an boyu aynı ay olan bebeklerin hepsinden uzun :) 100 persentil de, o yüzden takma kafana :)

benim kızım 1 hafta geriden gitti hep, o haftalardaki boyunu hatırlayamıyorum:) Ama şu an boyu aynı ay olan bebeklerin hepsinden uzun :) 100 persentil de, o yüzden takma kafana :)
Yani anne karnindayken boyu haftasina gore kisamiydi canm
Masallah senin bebise darisi bize olsun

Normal cnm ya netten de baksana kaç olmasi lazim.bu aylarda. Doktor normal diyorsa kafana takma. Benimde 16 haftalik 16 cm

Normal cnm ya netten de baksana kaç olmasi lazim.bu aylarda. Doktor normal diyorsa kafana takma. Benimde 16 haftalik 16 cm
Nette farkli farkli yaziyo cnm.daha cok kafam karisti benmle ayni haftalarda olup boyu ayni daha az olanlar daha fazla olanlar var dr aradim bugun tekrar sordm normal dedi

kafamdaki soruyu sormussun benim sat 26 agustos ona gore 19 + 2 de doktora gittim ama bastan beri iki gün onde gidiyor 19 +4 çıktı onceki 3 muayene ile uyumlu ama fl ölçüsü 18 + 6 çıktı 22 cm dedi boyunu bende tereddüt etrim doktor normal dedi birazda tombik olcaz galiba maşallah 329 gr olmuş birde ben 8 kg aldim bastan beri artık dikkat etmm lazim galiba fakat boy konusu cok aklıma takılıyor

Çok kafana takıyorsan bi doktora daha görün ama bence normal.

3 gün ileri 5 gün geri ölçüm hatası bile olabilir çok mm lik seyler bunlar takılma 15-20 gün düşündürür insanı...

Kisa bile olsa bu birseyi değiştirmez ki. Doğduğunda uzar hep kısa kalacak demek değil bu

Senin boyun, eşinin boyu hatta dedelerin boyu bile etkili boy konusunda ama kafaya takılacak bisey yok..
Kizimda 38. Haftalıkken 3 hafta geri çıkmıştı uzulmustum bende, su an dort yasında çok uzun degil ama %60 persentilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…