Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğimin boyu üç aydır aynı boyu uzamıyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

zeynepp35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
20
0
86
44
İzmir
kızım şuanda 10 aylık bebeğimin aylık kontrolleri her ay düzenli yaptırıyorum d vitaminini sürekli veriyorum kalsiyum alımıda iyi emmeye devam ediyor fakat bu ay üçünçü ay oldu bebeğim 69 cm'de üç aydır aynı boyda doktorumuz normal olduğunu söylüyor bi dahak ay tekrar kontrol edelim diyor eğer uzama yoksa tetkiklerini yaptıralım diyor doktorumuzdan çok memnundum ama benim içim hiç rahat değil sizce ne yapmalıyım

başka bir doktorada götür ordada ölçsünler belki yanlış ölçülüyorlar..yoksa neden uzamasın 1cm de olsa uzamalıydı ...

sizin boylarınız nasıl.bizim babamız uzun değil.benim oğlumda ağır uzuyo.ama normal sınırlar içinde ama minyon

canım dönem dönem duraklama olabiliyor. benim kızımda 3 ay hep yarım cm 1 cm uzadı dolayısıyla geri kaldık. 9,5 aylık kontrolünde 68 cm di. 10,5 aylıken gittik 71 cm cıktı. bir ayda 3 cm uzamış şok olduk valla. gerci hala geriden geliyoruz. 10 aylıkken 72 cm olması gerekiyo. gerci doktorlar normal diyolar önemli değil diyolar ama biz kafaya takıyoruz işte. anne babanın boyu da önemli. ben 1.67 eşim 1.72 kızımızında böyle olması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…