Bilmiyorum inanın hiçbirşey bilmiyorum.zayıf biri değilim.73 le başladım gebeliğe.sürümü yogurdumu peynirimi meyvemi eksik etmiyorum haşlanmış yumurta yemekte zorlanıyorum.bazen kusuyorum haşlanmış yumurta yerken.ben de o yüzden yağda yiyorum yumurtayu.su ana kadar sadece bir kere balık yiyebildim.kırmızı et ne yalan söyleyeyim pahalı diye alamıyoruz onu de bir kere yiyebildim.beyaz etle idare etmeye çalışıyoruz çok sık olmamakla.sekiz haftalık bebek ozelliklerine bakıyorum göz el oluşmaya başlar diyorlar.ama bebeğin boyu 9 mm bilmiyorum arkadaslar inşallah sağlıklı hayırlı doğar.bütün bebekler ve bütün anneler sağlıklı bir doğum yaşar inşallah.Allah sağlıksız olani sağlıklı,hayirsiz olanı hayırlı yapsın inşallah.
mesajınızı okuyunca resmen ağladım.zaten duygusal biriyim.hamilelikte daha duygusal oldum.eşim çorba yapayım sana diyor ağlıyorum ,bazen karnıma bebeğimize dokuyor ağlıyorum ,bana günaydın demiyor ağlıyorum ,yağmur yağıyor ağlıyorum resmen.hele yhaslanmış yumurta yiyemeyin vicdan yapıp ağlıyorum. ya insan yoğurt yiyince ' bebeğime kalsiyum gidiyor ' diyip ağlar mı ......duygularım aptallaştı resmen... Allah ım inşallah her şey istediğimiz gibi olur. peki doktor size bebeğiniz için haftasına göre biraz küçük deyince size neler tavsiye etti ? a neler ne yapmanız gerekmiş ne yemeniz gerekmiş ya da neler yapmamanız gerekmiş ?mesajınızı dört gözle bekliyorum... fikri olan varsa da lütfen yazsın...Bence yüreğini ferah tut senin bebeğinde bir sorun yok...
8 haftalıkken benimde 8 mm di şimdi uzadı son kontrolümde doktorum herşeyi normal keyfi yerinde dedi...
Sakın sıkıntı yapma... Doktorun bişey dememiş demekki normal... Benimki için ewet haftasına göre biraz küçük ama iyi demişti 8 haftalıkken.. Ama sonra nasl olduysa kendini şimdi belli etti büyüdü çok şükür =)
mesajınızı okuyunca resmen ağladım.zaten duygusal biriyim.hamilelikte daha duygusal oldum.eşim çorba yapayım sana diyor ağlıyorum ,bazen karnıma bebeğimize dokuyor ağlıyorum ,bana günaydın demiyor ağlıyorum ,yağmur yağıyor ağlıyorum resmen.hele yhaslanmış yumurta yiyemeyin vicdan yapıp ağlıyorum. ya insan yoğurt yiyince ' bebeğime kalsiyum gidiyor ' diyip ağlar mı ......duygularım aptallaştı resmen... Allah ım inşallah her şey istediğimiz gibi olur. peki doktor size bebeğiniz için haftasına göre biraz küçük deyince size neler tavsiye etti ? a neler ne yapmanız gerekmiş ne yemeniz gerekmiş ya da neler yapmamanız gerekmiş ?mesajınızı dört gözle bekliyorum... fikri olan varsa da lütfen yazsın...
ayyy ne uzunu sayfalar dolusu olsa yine okurdum yazınızı.cok teşekkür ederim...cevizvi üçer dörder tane yiyiyorum diyince tüm olarak mı 3_4 tane ceviz yoksa cevizin bir tanesi mi oluyor ?
çok teşekkür ederim.inşallah her şey yolundadır....