N nebis Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2010 178 25 118 14 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nebis #1 Kızlar Bebeğimin boynunda minik minik sivilceler var. Nedir sizce bunlar? Pudra geçirir mi dersiniz?
edaceyda Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2011 71 0 36 Sinop 14 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nebis #2 Aynı sivilcelerden benim kızımında boynunda vardı, sık yıkadık buaralar (haftada 2-3 defa) bişiy sürmedim ben... bide biz ek gıdalara başladık sanırım önlükler tahriş ediyor..
Aynı sivilcelerden benim kızımında boynunda vardı, sık yıkadık buaralar (haftada 2-3 defa) bişiy sürmedim ben... bide biz ek gıdalara başladık sanırım önlükler tahriş ediyor..
Yusufum2010 Hazirana 78 insAllah!! Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2011 239 0 46 Almanya 16 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nebis #3 canim benim bebisiminde 1 aylikken fln öyle sivilceler yüzünde oluyodu.doktorum anne sütünden dolayi olduunu söyledi.zaten kendi kendinede gecti.bisey sürme bence gecer nasilsa
canim benim bebisiminde 1 aylikken fln öyle sivilceler yüzünde oluyodu.doktorum anne sütünden dolayi olduunu söyledi.zaten kendi kendinede gecti.bisey sürme bence gecer nasilsa
M masal_prensesi2011 meleğim hoigeldin dünyama Kayıtlı Üye 6 Ekim 2011 428 4 46 İstanbul 16 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nebis #4 Yusufum2010 .!.: canim benim bebisiminde 1 aylikken fln öyle sivilceler yüzünde oluyodu.doktorum anne sütünden dolayi olduunu söyledi.zaten kendi kendinede gecti.bisey sürme bence gecer nasilsa Genişletmek için tıkla... benım kızımda 25 günlük .. yüzünde minik minik sivilceleri var
Yusufum2010 .!.: canim benim bebisiminde 1 aylikken fln öyle sivilceler yüzünde oluyodu.doktorum anne sütünden dolayi olduunu söyledi.zaten kendi kendinede gecti.bisey sürme bence gecer nasilsa Genişletmek için tıkla... benım kızımda 25 günlük .. yüzünde minik minik sivilceleri var