Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canım belki benim yazımı sılagülün açtığı sayfadan okumuşsundur.öncelikle bebeğin için geçmiş olsun diyeyim. benim 2.5 aylık oğlum da multikistik displastik hastası. yani sağ böbreği kistik yapılarla kaplı ve hiç çalışmıyor. Öncelikle çocuğun için iyi bir nefrolog bul. sık sık (bizim doktorumuz her ateşlendiğinde demişti) idrar kültürü yaptır ki idrar yolunda enfeksiyon olup olmadığı takip edilsin. böbrek hastalarında idrar yolu enfeksiyonu çok önemli çünkü.benim bebeğim için idrar reflüsü var mı yok mu anlaşılsın diye sondalı film çektirilmişti. bu ayın ortasında da renkli ilaçla film çekilecek. inşaallah çabucak düşürür taşı ve tekrarlamaz ama sen tedbiri elden bırakma. sık sık kontrole götür bebeğini. kendine ve bebeğine çok ii bak. tekrar geçmiş olsun.
Konu çok eski maalesefMerhaba benimde bebeğim 45 günlük kusma şikayeti ile doktora gittik idrar tahlili ve ultrason istedi. Idrarda problem yok fakat böbrekte 3.6mm taş var dedi korkulacak bişey yok 1 ay sonra tekrar bakacağız büyüme olmazsa sıkıntı yok dedi. Ilaç felan vermedi. Ama eşimle biz endişeleniyoruz. Siz nasıl atlattınız.
Geçmiş olsun. Neler yaşadınız paylaşırmısınız4 aylık oğlumda bobrek taşı cıktı. lutfen aynı dertten muzdarıp olan anneler yardımcı olabılırmıı((