mrhblar arkadaşlar, ben 24 yasındayım şu anda 20 haftalık hamileyim, allah izin verirse bi oğlum olacak. 11 haftalıkken 2 li test yaptırdık, kombine risk normal di ama ense kalınlığı 3mm çıktığı için risk 99\1 çıktı. dawn sendromlu olabilir dendi amiyosentez önerildi ama ben bebeğimi ne olursa olsun istediğim için yaptırmadım. 16 haftalıkken tekrar gittim doktara, doktor ense kalınlığı normala dönmüş hersey normal görünüyor dedi. ama biz 11 haftalık ölçümü baz alıyoruz dedi. nede olsa normala dönmüş diye sevindim birazda olsa. bugun 20 hafta doldu tekrar detaylı ultrason için gittim, yine ense kalınlığı iyce düzelmiş çok güzel dedi. hersey normal kalbinde gördüğüm kadar bişey yok dedi ama bide çocuk kardıyolağına gösterin dedi.tam çok şükür dedim içimden bu kezde ama tek gördüğüm iki böbreğindede genişleme, büyüme var dedi normalden 2mm fazlaymış, buda kromozom bozukluğu için baz alınır dedi tekrar yıkıldım ya. ama hiç bişey olmayada bilir erkek çocuklarında bu olada biliyor sonra gecedebiliyor dedi. ama ben söylemek zorundayım dedi. çok kötüyüm arkadaşlar neolur bu durumla bilgisi olan varmı. yardım edin bana. ilk hamileleiğim, bide doğudayız fazla doktor sansımda yok. hamile kaldığımdan beri her konrolde bişey çıkıyo 5 aydır burnumdan getirdiler hamileliğimi, her gidişimde ödüm kopuyor artık bu kez ne çıkıcak diye doktorun kapısından giremez oldum. rabim sabır ver diye her gün dua ediyorum, elbet bi sebebi vardır herseyin ama rabime sığınıyorum. biliyorum biraz uzun oldu ama, size hamilelik sürecimi anlatmaya calıştım, fikirlerinize çok ihtiyacım var. lütfen cvblarınızı bekliyorum.