• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin böbrekk kanallarında genişleme var

melike gxuxven

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
141
1
296
Kırşehir
23 haftalık bebeğimin böbrek kanlalrında genişleme var, birsi 6mm diğeri 9,5 mm.. dr takipte kalalım dedi ama içim hiç rahat değil, benzer durum yaşayan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum...

Slm, Doktor hamileyken aynı sorunu bana da söylemişti ama Allah'a şükür hiç bir şey çıkmadı. Doğumdan sonra 2 kez ultrasonla bakıldı böbreklerine bir kez daha bu ay bakılacak bir şey kalmadı gayet iyi dedi doktorumuz. Genellikle bebek dünyaya gelince düzeliyor önemli olan 2 böbreğin arasındaki farkın çok büyük olmaması diye biliyorum. 10 mm'yi geçmemeli. Sen takibine dikkat et. Allah şifa versin. İnşallah bir sorun çıkmaz bebeğin sağlıklı büyür.

Slm, Doktor hamileyken aynı sorunu bana da söylemişti ama Allah'a şükür hiç bir şey çıkmadı. Doğumdan sonra 2 kez ultrasonla bakıldı böbreklerine bir kez daha bu ay bakılacak bir şey kalmadı gayet iyi dedi doktorumuz. Genellikle bebek dünyaya gelince düzeliyor önemli olan 2 böbreğin arasındaki farkın çok büyük olmaması diye biliyorum. 10 mm'yi geçmemeli. Sen takibine dikkat et. Allah şifa versin. İnşallah bir sorun çıkmaz bebeğin sağlıklı büyür.

canım çok sağol, ben de dediğin gibi takibe devam ediyorum, dr üniversitede başka bir hocaya yönlendirmişti ona gittiğimde 7 mm dedi, en azınan daha büyük demedi. Şimdilik dua edip bekliyoruz bakalım.

Back