Çocuk Hastalıkları bebeğimin böbreğindeki taşlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

demet84izmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
129
0
96
Manisa
13 aylık kızımın her iki böbreğinde 0.5mm taş var.böbreklerde küçük kumlar da var.izmir'de önerebileceğiniz nefrolog var mı?Çok huzursuz,iştahsız..2 defa idrar yolu enfeksiyonu geçirdi,üreme de oldu.Avokado yaprağını deneyen var mı?Benimle aynı durumda olan anneler önerileriniz var mı?3 aydır bebeğim ve biz çok sıkıntı çekiyoruz.Uyumuyor,yemiyor,sürekli ateş,huzursuzluk..

canım keşke yardımcı olabilseydim ama sadece geçmiş olsun diyebiliyorum maalesef. kısa zamanda şifasını bulunur inşallah. kolay bir tedavisi vardır gibime geldi.

benimde oglumda var hemde 2.2 milimlerdeydi.URALYT U diye bir ilaç kullanıyoruz granül şeklinde suda eritip veriyorum.ayrıca fazlaca su veriyorum.sadece 2 taşımız kaldı ebat olarakta bayagı küçüldüler.ama siz bu ilacı nefrolog gitmeden vermeyin sakın ünv hastaneleirnde vardır internetten arastırın veya cocuk doktorunuz yönlendirecektir.bol bol su verin en iyi ilacı endişelenmeyin iyi bir doktora gidip dediklerini uygularsanız çok kısa bir zamanda geçer.

o ilaç taşları küçültüp eritiyor mu?size de geçmiş olsun.bize hiç ilaç önermediler ama düşer die mi bekliyolar acaba.senin oğlun kaç yaşında

benim kızım da 14 aylık. 5 aydır böbreklerinde kristaller vardı. taşlaşma olmadı çok şükür. 9 eylül üniv. çocuk nefroloji prof.u salih kavukçu'ya gittik en son. tahlilleri iyi çıktı en son.

selam kızlar benım bebegım 8 aylık dogdugundan berı bu sorunla ugrasıyoruz bır bobregınde 15 dıgerınde 12 tas vardı esidrex vermeye basladı doktorumuz 3aylıkken 5 ayında enfeksıyon kaptı 10 gun hastanede yattım bır bobrekdekı hepsını dusurmus dıgerınde 2 tane 3mm kaldı ve kumlar ıdrarında asırı kalsıyum var enfeksıyon tekrarlıyor uralyt u ya yenı basladık bezmi alem vakıf üniversitesi istanbul faruk ökteme goturuyoruz cocuk nefrolojısı bu tarz hastalar hep takıpte olmalı dıyo kızlarr Allah sıfa versın hepsıneee

benimde oglumda var hemde 2.2 milimlerdeydi.URALYT U diye bir ilaç kullanıyoruz granül şeklinde suda eritip veriyorum.ayrıca fazlaca su veriyorum.sadece 2 taşımız kaldı ebat olarakta bayagı küçüldüler.ama siz bu ilacı nefrolog gitmeden vermeyin sakın ünv hastaneleirnde vardır internetten arastırın veya cocuk doktorunuz yönlendirecektir.bol bol su verin en iyi ilacı endişelenmeyin iyi bir doktora gidip dediklerini uygularsanız çok kısa bir zamanda geçer.
merhaba cnm.doktor bizede uralyt verdi ama turkiyede yokmus 1 aydir yurtdisindan gelmesini bekliyoruz.bebegim henuz 3 aylii ve caplari 4mm olan 7 tane taşimiz var.bugunde idrar yolu enfeksiyonu oldugunu ogrendik.sizin surec nasildi.olac ise yaradimi.ne kadar zamanda gecti.birdaha tekrarladimi.litfen yardimci olun

selam kızlar benım bebegım 8 aylık dogdugundan berı bu sorunla ugrasıyoruz bır bobregınde 15 dıgerınde 12 tas vardı esidrex vermeye basladı doktorumuz 3aylıkken 5 ayında enfeksıyon kaptı 10 gun hastanede yattım bır bobrekdekı hepsını dusurmus dıgerınde 2 tane 3mm kaldı ve kumlar ıdrarında asırı kalsıyum var enfeksıyon tekrarlıyor uralyt u ya yenı basladık bezmi alem vakıf üniversitesi istanbul faruk ökteme goturuyoruz cocuk nefrolojısı bu tarz hastalar hep takıpte olmalı dıyo kızlarr Allah sıfa versın hepsıneee
merhabalar.ilac ise yaradimi acaba.sureci anlatirmisiniz

Uzun zaman olmus yalniz okuyunca konuyu kayitsiz kalamadim.Kocaelide yasiyorum fakat nefrologumuz bursada .drumuz Oguzhan Durmaz.7 yasindan beri oglumun bobregindeki taslar icin gitmekteyim. Su an 10 yasinda.her iki bobrekteki taslari soz konusu olan ilac ile erittik.su an tasimiz yok ama surekli kontrollerimiz devam ediyor.bursada yasayan ya da bizim gibi baska illerde oturan hastalar icin cok iyi bir secenek,mukemmel bir doktordur kendisi

Back