Benim kızımda da bunların aynısı var. Ne durumda suan?arkadaşlar ,bebeğimde sol böbrekte çift toplayıcı sistem ve reflü var..ayrıca parankim dokuda incelmiş al tarafta..
Benim kiziminda ayni sorun var 2 aylik cift toplayici sistem var kanalin birinde genisleme var doktor doktr geziyoruz ameliyat olcak diye ödum kopuyo size ne dediler bana yazarmsinzBenim kızımda da bunların aynısı var. Ne durumda suan?
bizim doktorumuz ameliyat olmak zorunda çift toplayıcı sistemi düzelmez dedi şimdi ameliyat i bekliyoruz bizdeBenim kiziminda ayni sorun var 2 aylik cift toplayici sistem var kanalin birinde genisleme var doktor doktr geziyoruz ameliyat olcak diye ödum kopuyo size ne dediler bana yazarmsinz
Tekrartekrar vektirin canim biz urener sistem usg cektirdik ozelde cift toplayici sistemi var ama genisleme fln yok dedi gayet iyi dedi çiş e sikisiksa o zaman ole gormuslerdir dedi yinede voidingi yaptirin dedi pazartesi yaptircaz siz voiding yaptirdinizmi zormuydu nasi yapiyolar canmbizim doktorumuz ameliyat olmak zorunda çift toplayıcı sistemi düzelmez dedi şimdi ameliyat i bekliyoruz bizde
evet iki defa yaptırdık çok zor değil ama çocuk için zor. Mesane den ilaç verip sonra idrar yaptırıp çekiyorlar ama mecburen yaptırmak zorundayız. benim kızım doğduğundan beri takip altında zatenTekrartekrar vektirin canim biz urener sistem usg cektirdik ozelde cift toplayici sistemi var ama genisleme fln yok dedi gayet iyi dedi çiş e sikisiksa o zaman ole gormuslerdir dedi yinede voidingi yaptirin dedi pazartesi yaptircaz siz voiding yaptirdinizmi zormuydu nasi yapiyolar canm
Ilk kac aylikken cektirdin canim cok gecmis olsun Allhim saglik berain kuzularaevet iki defa yaptırdık çok zor değil ama çocuk için zor. Mesane den ilaç verip sonra idrar yaptırıp çekiyorlar ama mecburen yaptırmak zorundayız. benim kızım doğduğundan beri takip altında zaten
ilk 14 günlük Ken cektirdik canımIlk kac aylikken cektirdin canim cok gecmis olsun Allhim saglik berain kuzulara
Canim sana yazip duruyorum ama kusura bakma cift toplayici sistem olmasi bi sorun degil dedi doktor ayni anda bi enfeksiyon fln olursa sorun dedi sizde bole durumlar oldumu cis yapamama enfeksiyon gbi biz ilk ureter sistem us cektirdik siz cektirdinizmi bi sorun gordulermi bu ultrasondailk 14 günlük Ken cektirdik canım
yok canım sorabilirsin. evet çift toplayıcı sistem sorun değil ama bizde aynı zamanda viziko üreteral reflu var. anne karnında tespit edildi doğdugundan beri takip altindaCanim sana yazip duruyorum ama kusura bakma cift toplayici sistem olmasi bi sorun degil dedi doktor ayni anda bi enfeksiyon fln olursa sorun dedi sizde bole durumlar oldumu cis yapamama enfeksiyon gbi biz ilk ureter sistem us cektirdik siz cektirdinizmi bi sorun gordulermi bu ultrasonda
Canim dogdugundan beri hastanelerdeyiz bizde bugun yine gittik reflusu varmis yani kacak bobrege kadar ama bobrege zarar vermemis sukur bu kacak 1 yasina kadar gecrdebiliyomus bekleyelim dedi doktor gecmezse ondan sonra bakcaz dedi yada enfeksiyon fln olursa 1 yasindan oncede mudahale edebiliriz dedi ayrica bize gun verdi kapali ameliyat dddi kamerayla girip bi baloncuk varmis onu patlatacak uff gercekten kafam alt ust Allahim bir an once duzelsin yavrularimizyok canım sorabilirsin. evet çift toplayıcı sistem sorun değil ama bizde aynı zamanda viziko üreteral reflu var. anne karnında tespit edildi doğdugundan beri takip altinda
çok geçmiş olsun. bizden de bugün tekrar voiding istediler ve büyüdükce herşey zorlaşıyor. buna da şükür pozitif olmak zorundayızCanim dogdugundan beri hastanelerdeyiz bizde bugun yine gittik reflusu varmis yani kacak bobrege kadar ama bobrege zarar vermemis sukur bu kacak 1 yasina kadar gecrdebiliyomus bekleyelim dedi doktor gecmezse ondan sonra bakcaz dedi yada enfeksiyon fln olursa 1 yasindan oncede mudahale edebiliriz dedi ayrica bize gun verdi kapali ameliyat dddi kamerayla girip bi baloncuk varmis onu patlatacak uff gercekten kafam alt ust Allahim bir an once duzelsin yavrularimiz
benim kızım dört yaşında. bizde 5 aylikken kapalı ameliyata gün verdiler sonra şimdi ki doktorumuzu bulduk ve bebek çok küçük idrar yollarina zarar verebilir kapalı ameliyat diye yapmadı 11 aylık olunca yaptı. sizin doktorunuz kim? nerede oturuyorsunuzNe kadarlik bebegin canim benimki 2 aylik ve 3 ay sonraya kapai ameliyat gunu verdiler uretesol varmis onun icin kaçagi bekleyelim 1 yasina kadar o gecedebilir dediler
Istanbulda oturuyorum canim marmara hastanesi var orda doktorumuz sizindemi kanalda üretesol var onun icinmi kapali yapacakti erteledibenim kızım dört yaşında. bizde 5 aylikken kapalı ameliyata gün verdiler sonra şimdi ki doktorumuzu bulduk ve bebek çok küçük idrar yollarina zarar verebilir kapalı ameliyat diye yapmadı 11 aylık olunca yaptı. sizin doktorunuz kim? nerede oturuyorsunuz
bizimkinde kaçak vardı dün voiding yaptırdık ve doktor kaçak kapanmış dedi antibiyotigi kesti. daha önce geçmez açık ameliyat olacak demişti şimdi nasıl olur bilmiyorum kontrol e gideceğiz üç ay sonraIstanbulda oturuyorum canim marmara hastanesi var orda doktorumuz sizindemi kanalda üretesol var onun icinmi kapali yapacakti erteledi
Bebeğinizin sağlığı ne durumda acaba aynı sorunlar şuan bizde de var gerçekten çok korkuyorumBenim kiziminda ayni sorun var 2 aylik cift toplayici sistem var kanalin birinde genisleme var doktor doktr geziyoruz ameliyat olcak diye ödum kopuyo size ne dediler bana yazarmsinz