• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegımın bitmeyen kaşıntısı

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Kızlar bır yıldan fazladır bebegımın vıcudunda yaralar cıkıyo ve kaşınıyor sureklı.oğlum 1,5 yaşında şuan.gıtmedıgımız dr kalmadı :( fito krem,fucıdın krem,bazen momecon verıp yolluyor kafayı yıcem artık gecelerı kasıntıdan uyuyamıyor:( atopık cıldı kafa dıplerı egzamalı zaten de tedavı edıldıgı halde gecmıyor :( alerjısı olan gıdaları da vermıyorum :( kafayı yedım artık ..bi önerınız olurmu acaba?

Kızlar bır yıldan fazladır bebegımın vıcudunda yaralar cıkıyo ve kaşınıyor sureklı.oğlum 1,5 yaşında şuan.gıtmedıgımız dr kalmadı :KK43: fito krem,fucıdın krem,bazen momecon verıp yolluyor kafayı yıcem artık gecelerı kasıntıdan uyuyamıyor:KK43: atopık cıldı kafa dıplerı egzamalı zaten de tedavı edıldıgı halde gecmıyor :KK43: alerjısı olan gıdaları da vermıyorum :KK43: kafayı yedım artık ..bi önerınız olurmu acaba?
Cocuk alerji bolumune gittiniz mi?

Bir tanidigimin bebeginin tum cildi yara bereydi egzama yuzunden. Egzama icin sabun ve anneye bitki cayi hazirlayan bir eczacidan urun ve beslenme tavsiyeleri aldi bebegi cok hizli iyilesti. Siz de bir bakin, inceleyin, icinize siner akliniza yatarsa iletisime gecersiniz eczaciyla. Link birakiyorum.

Benim arkadaşımın oğlu eminim sizin şuan ki durumunuzdan çok daha kötüydü çocuğa içim parçalanıyordu gitmedikleri dr yapmadığı diyet kalmadj. Bu doktorda çareyi bulmuşlar cocuğun fotoğrafıda mevcut profilde ama göstermem uygun olmaz. Bir inceleyin.

Eklentiler

• B80DC0B9-FF08-4386-BD34-D357B87EA197.jpeg
    B80DC0B9-FF08-4386-BD34-D357B87EA197.jpeg
    195,3 KB · Görüntüleme: 131
Kızlar bır yıldan fazladır bebegımın vıcudunda yaralar cıkıyo ve kaşınıyor sureklı.oğlum 1,5 yaşında şuan.gıtmedıgımız dr kalmadı :KK43: fito krem,fucıdın krem,bazen momecon verıp yolluyor kafayı yıcem artık gecelerı kasıntıdan uyuyamıyor:KK43: atopık cıldı kafa dıplerı egzamalı zaten de tedavı edıldıgı halde gecmıyor :KK43: alerjısı olan gıdaları da vermıyorum :KK43: kafayı yedım artık ..bi önerınız olurmu acaba?
Merhaba, benim kızım 2 yaşında ve 40 günlükten beri egzama, besin alerjisi ve atopi ile uğraşıyorum. Bir sürü doktor gezdik. Alerji için diyet çok önemli kesinlikle. Atopi için çocuğu mutlaka nemlendirici ile nemli tutmak gerekiyor. Bioderma atoderm nemlendirme konusunda gittiğim her doktorun tavsiye ettiği bir nemlendirici. . İnternette atopi okulu diye bir site var orda pek çok bilgi bulabilirsiniz. Egzamalar çok arttığında ben mecburen kortizonlu kremler uyguluyorum. Stres, sıcak, soğuk, aşırı nem, diş dönemleri her şey ama her şey tetikliyor. Advantan veya prednol bebeklerde kullanılabilen kremler. Nemlendirici ile karıştırıp uyguluyorum yatıştırıyor. İpek hanımın çiftliği diye bir yer var internette bulabilirsiniz burada bitkisel bir egzama kremi yapıyorlar ben çok faydasını gördüm onu satın alabilirisiniz. Kaşıntıları ve huzursuzluğu çok arttığında zaditen veya allerset damla veriyorum. Ama tabii bunların dozunu doktor belirliyor, bu konuda bişey söyliyemem. Ben kocaelide yaşıyorum burada Metin Aydoğan var, alerji profesörü çok iyi bir doktor. Yakınsanız imkanınız varsa onu görebilirsiniz.Üniversite hastahaneleri de bu onuda çok iyiler. Yine sormak istediğiniz bir şey olursa mesaj atabilirisiniz. Çok zor bir durum, umarım en kısa sürede rahatlat bebeğiniz.

Back