• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin bir memesi küçük biri buyuk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
dikkatli bakınca anlaşılıyor ancak..bılmıyorum normalmı..arastırdım anne sutu alan bebeklerde olabılırmıs yazıo..ama ıste annelık..esımde bana kızıyor kurcalama cocugun orasını burasını dıe.:(

hormonlarından kaynaklanıyor normal bır durum emdıgı sutun bır kısmı oraya toplanıyor dokunma gecer benım oglumunda toplandı bayagı bı buyudu nohut kadar falan ovaladım bıraz ındı hatta sut dısına aktı sonra banyoda bıdaha ovaladım az kalmıs suan sende dene bakalım belkı gecer gecmezse dr. sorarsın

nenelerimiz meme şişince süt birikirderdi
ben kendi kızımda yasadım 7 8aylıktı memeleri şişti ve hafif bastırmadan memesine ovala masaj yap dediler. senin bebeğinde de öyle olmuştur belki
ama cok tedirgin olduysan doktora danış bikerea.s.

nenelerimiz meme şişince süt birikirderdi
ben kendi kızımda yasadım 7 8aylıktı memeleri şişti ve hafif bastırmadan memesine ovala masaj yap dediler. senin bebeğinde de öyle olmuştur belki
ama cok tedirgin olduysan doktora danış bikerea.s.

elımle dokunduğumda bır sertlık yok zaten ..dıgerıne gore buyuk gıbı duruyo

hormonlarından kaynaklanıyor normal bır durum emdıgı sutun bır kısmı oraya toplanıyor dokunma gecer benım oglumunda toplandı bayagı bı buyudu nohut kadar falan ovaladım bıraz ındı hatta sut dısına aktı sonra banyoda bıdaha ovaladım az kalmıs suan sende dene bakalım belkı gecer gecmezse dr. sorarsın

tesekkur ederım canım

kesinlikle ovalamayin, dr lar siddetle karsi.
enfeksiyon kapabilir. hormon testi yaptirin. benim suan basim dertte hormonlarla
13 aylik kizimda hormon yuksekligi cikti. Ovalamak cok tehlikeli
Allah sifa versin.

Back