bebeğimin bir ayak parmağında hafif eğrilik var

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
kzılar aynı durumla karşılaşan var mı henüz ortopediye göstermedik düzelir mi nasıl düzelir bilen var mı

bizimki doğduğu zaman küçük ayak parmağı diğerinin üstündeydi.ben de paniklemiştim bana dr. şöyle dedi: anne karnında ayağını o şekilde dayadığı için öyle şekil almış.ayağında sorun bulamadık.zamanla açılır ve yürümeye başlıyınca gerçek şeklini alır.imkanınız varsa yalın ayak kumda yürütün demişti.şu an hiç bir sorunu yok.gayet de düzgün patileri var:1:

ay arkadaşım içim çok huzursuz bizimkide şu dördüncü parmağı küçük ğarmağının yanındaki üçüncü parmağının altında içim çok huzursuz hatta öyle söyleyince hastanede oksijenle nefesaldım bir gece gögüs kafesimde sıkışma oldu psikolojik sağlık güvencesi daha olmadı hemen gidicez ama düzelmez denilmesinden çok korkuyorum kıyamıyorum hiç gerçekten düzelir mi kaç aylık oldu seninki herhangi bir aparat falan vermedilermi düz durmasını sağlayan yumuşacık kemikleri düzeltilir diye umuyorum ben de umarım hala burdasındır cevap yazarsın

ilk bebiş dimi?:1:sıkma canını düzelir.yinede için rahat etmiyosa bi dr.a götür.bende dr. hiç bişeye gerek duymadı.büyüdü benimki okula başlayacak nerdeyse...ama onun dediğini bende tavsiye ediyorum.imkanın varsa kumda çıplak ayak yürüt vakti geldiğinde.hem elektriğini atar hem ayakları açılır.

kzılar aynı durumla karşılaşan var mı henüz ortopediye göstermedik düzelir mi nasıl düzelir bilen var mı

canım sakın üzülme. çünkü bnm kızımın da ayak parmakları aynı senin dediğin gibiydi.zamanla büyüdükçe düzeldi. ama içinin rahat etmesini istiyorsan götür.

Benim bebegimdede aynı durum var.acaba sizinki şimdi nasıl iyilestimi

Slm ben ilk farkettigimde eteafimda kimin ayak parmaklarina cektiki diye arastirdim 2.5 senedir yeni buldum .ayak dorduncu parmagi ice donuk yamuk gibi her ikisindede .suan cok az kaldi hicbir sorunu yok iyide yuruyor.evde ayakkabi giydirmedim .yalin ayak basmasini sagladim. Uzulmeyin bos yere

doğuşdan bebegimin ayak parmağı 4 uncu ikiside kıvrık tedavi eden yerler vae mi yardımcı olur musunuz

Back