bebeğimin bezinde şeker gibi bişeyler yardım

inciboncuk

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
923
16
298
44
İstanbul
arkadaşlar bir kaç gündür bebeğimin bezini açıp sildiğiömde özellikle pipisinin etrafında toz şeker gibi tanecikler var ve yapışkan gibi zor siliniyorlar doktorunu aradım idrar tahlili yaptır dedi yarın yaptıracağım ama neden olabilir diye araştırdım bişey bulamadım çok sık değiştiriyorum bezini ve hep aynı marka kullanıyorum bir iki gündür krem falan da sürmüyorum ondan mıdır diye ama hala geçmedi başına gelen ya da duyan varsa neden olabilir bilgilendirir misiniz beni?

belki saçma bi cevap olacak ama canım bazı bezlerin içinde öyle minik minik jel gibi bişeyler oluyor bebeğin çişini yaptığında bezi al bi kes bence bezin içinden çıkıyodur gibime geliyo

evet canım benım bebegımdede oluyor ama bezın ıcınden cıkıyor onlar cunku bezın ıcınde jel gıbı tanecıkler var arkadasımızında dedıgı gıbı...bezı kes bak aynı tanecıkelerden goreceksın..tabıı doktorun soyledıgı gıbı ıdrar tahlılı yapıp ıcını rahatlatmak ıstıyorsan yaptır canımm

benimde oluyor arada bezden kaynaklanıyor cnm molfıxte oluo prima kullanmıştım ilk günler o yapmıodu molfıx yapıo şuan onu kullanıyorum...

arada ben de görüyorum çok az ama. bende bezden çıktığını düşünmüştüm.süper emici tanecikler var ya:)

oğlumda da görüyodum onlardan. dr.a sordum.bezin içindeki bebişlerimizin çişlerini emen tanecikler varmış onlarmış.dr. kirli bezi kes bak aynı şeyleri içinde de göreceksin demişti. ben prima kullanıyorum arada oluyo.endişelenmene gerek yok..

altını geç değiştiriyorsun annesi o yüzden olur ben çok sık değiştiriyorum fakat bazen çok uyuyunca altı uzun süre kapalı kalıyor ve emici taneciklerin artık emme gücü bitiyor ve dışına çıkıyor idrar tahliliyle ne alakası var bu doktorlarda bir alem valla bunu akıl edip de seni rahatlatamıyor korkma canım sağlıkla büyüt bebeğini

bizde olmadı ama arkadaşların hepsi bence mantıklı cevap vermişler bende ilk mesajını okurken bezden kaynaklanabileceğini düşünmüştüm.

aynısı bizdede oldu arkadaşların yazdıklarına katılıyorum bezden kaynaklanıyor için rhat olsun.bu drlarda hastalık çıkarmaya insanı şüphede bırakmaya ammada meraklılar ama içim rahat olsun diyosan genede bi tahlil yaptır.ama bak hepimizde aynısını yaşamız.

evet hic korkma tahlil falan yapmana gerek yok sanirim bebek bezi yani
bezden oluyor cok durdugu zaman yada cok dolu oldugu zaman o tanecikler cikiyor kenardan oglumda olmustu bi iki defa
bi sey olmaz sanirim

konuyu okuduğumda benimde aklıma ilk gelen bezden olabileceği oldu.içindeki taneciklerden kaynaklıdır.

ama içim rahat etsin dersen tahlil yaptırabilirsin.

Evet kestim bezi gerçekten ayni tanelerden çikti ama şimdiye kadar hiç olmamişti bu aralar çok su içiriyorum belki de ondan tazyikli gelmiştir sağolun kizlar tahlil mahlil de yaptirmayacağim muck

başlığı görürgörmez aklıma bez gelmişti zaten tüm arkadaşlarda aynı şeyi yazmış.
zaten sizde bezi kesip bakmışsınız, hadi bunla geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…