- Konu Sahibi herseyduzelirmi
selam herkese
düzeltilmiş 9,5 aylık bebeğim var. yaklaşık 3 ay küvezde kaldı 2 saatte bir besliyorlardı, ilk eve geldiğinde 2 saatte bir sütümü sağıp veriyordum, çok küçük doğduğu için emzirmiyordum, sonra diyetisyen yardımıyla 3 saate çıkardık. 2 hafta öncesine kadarda gece çok sık uyanırdı her uyandığında ya emzirirdim ya mama yada meyve suyu içirirdim. fakat şimdi uykusu düzene girdi, akşam 8'den sabah 6'ya kadar uyuyor
uykusu iyi ama bu seferde gece besleyemiyorum kıyamıyorum uykusuna, beslemem gerekir mi acaba? tabi her bebeğin huyu farklı ama kararsız kaldım.
bebeğimin günlük menüsü:
6= anne sütü (emerek)
8-9 = kahvaltı (120'lik mamaya yumurta, pekmez, cicibebe, ceviz, bazen peynir)
12= mevyeli yoğurt (hazır gıda) bebeğim yeni yeni kaşığa alıştığı için alışsın diye vermeye başladım
13:30= 120'lik çorba (1 dilim bebek ekmeğiyle)
17= 75'lik yoğurt (ev yapımı)
18:30= kaşık maması
20:00= devam sütü (içine tahıllı gece maması katıyorum)
aralarda emiyo (annesinin yüzüyle, saçıyla oynamaktan, sağa sola bakmaktan ne kadar emerse)
2 günde bir o uyuyunca meyvesuyunu hazırlıyorum ama uyanmazsa içiremiyorum![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
düzeltilmiş 9,5 aylık bebeğim var. yaklaşık 3 ay küvezde kaldı 2 saatte bir besliyorlardı, ilk eve geldiğinde 2 saatte bir sütümü sağıp veriyordum, çok küçük doğduğu için emzirmiyordum, sonra diyetisyen yardımıyla 3 saate çıkardık. 2 hafta öncesine kadarda gece çok sık uyanırdı her uyandığında ya emzirirdim ya mama yada meyve suyu içirirdim. fakat şimdi uykusu düzene girdi, akşam 8'den sabah 6'ya kadar uyuyor
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
bebeğimin günlük menüsü:
6= anne sütü (emerek)
8-9 = kahvaltı (120'lik mamaya yumurta, pekmez, cicibebe, ceviz, bazen peynir)
12= mevyeli yoğurt (hazır gıda) bebeğim yeni yeni kaşığa alıştığı için alışsın diye vermeye başladım
13:30= 120'lik çorba (1 dilim bebek ekmeğiyle)
17= 75'lik yoğurt (ev yapımı)
18:30= kaşık maması
20:00= devam sütü (içine tahıllı gece maması katıyorum)
aralarda emiyo (annesinin yüzüyle, saçıyla oynamaktan, sağa sola bakmaktan ne kadar emerse)
2 günde bir o uyuyunca meyvesuyunu hazırlıyorum ama uyanmazsa içiremiyorum
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Son düzenleme: