canım öncelikle Allah bağışlasın ilk bebeğiniz anladığım kadarıyla.
benim oğlumda çok uyurdu vede sarılık başlangıcı olmuştu 3120 gr doğduğu halde 3 günde 2900 gr oldu
çocuk uyumaktan yiyemiyor ki kilo alsın hemende mamaya başlatıyorlar ben hiç mama vermedim doktorumda önermedi zaten sütümde vardı bana 2 saatte bir uyandır emzir dedi bende öyle yaptım sürekli uyandırıp emzirmeye çalıştım bir damlada bir damladır deyip
ama seninkide sarılık diye birşeyde yok dr çocuk normal demiş belki uykuya düşkün bir yapısı vardır sıkma canını ama benden sana tavsiye sütünü sağmak yerine bebeğine ver o kendi çeksin böylece gerisi gelir bol sıvı tüket bol meyve ye vede bol bol emzir anne sütünün yerini hiçbir gıda tutmaz
bebeklerde akılları kesmediği için kucağa alışmazmış yanlış bilgiymiş bu. bebeğinizi kucağınıza almaya korkmayın
öyle yada böyle mutlaka vermelisin canım 1 haftada kilo alamamış olması onun için olumsuz bi gelişme olmuş kendini bir an önce toparlayabilmeli ki daha rahat beslensin..
günde 3 öğün demişsin çok şaşırdım taburcu olurken size bilgi verilmedi mi hastanede ?
hemşire bize bütün detayıyla anlattı , günde 8 öğün 3 saat arayla besliyordum ben haftada 5 cc artırma hakkım vardı beslemeye başlamadan önce altını al uykusunu aç onunla konuş vs... gibi şeyler söyledi.. Her bebek farklı oluyor gerçi benim kızım beslenme konusunda maşallah pek zorlamıo bizi ama dediğin ıkınma bizde de var. katı ya da cıvık olsun ıkınıp kızarır sürekli çok zorlanır büyüdükçe geçicek sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?