Bebek Beslenmesi bebeğimin beslenmesi ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum :)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim kızım beş buçuk aylık olcak bende yavaş yavaş tattırayım diyorum meyve sularını güzelce içiyo tadı güzel olduğu için kabak püresi verdim sevmedi.bugünde yoğurt vercem azıcık İNŞALLAH sever kemik suyu için beklemeliyim galiba bi kaç ay

Kizim 1 yasinda 5 6 ayinda basladim sebze corbasi baharatsiz tarhana ev yapimi tabii cunku 5.aya kadar emebildii sutum yoktu.beslenmesi acisindan sizi emmiyorsa bence baslamanin bi sakincasi yok 6 ayda sonuc olarak .ek gidalarda zaten bu aylarda basliyo .havuc patates gibi sebzelerle baslayablrsin ama et suyu icin erken olabilir annm kizim icin kemik kaynatir buzlaga atiyoruz tabii guvendiginiz kasaptan alin kemikleri.hercorbasina 8.ayinda koyabilirsinz kizima agir gelmedi.tam tersi sukir sorunsuz dis cikardi her kemik suyu corbasi ictiginde ertesi gun disi cikiyodu demekki okadar etkili ve faydali hatta ev yapimi yogurt hergun bi kase tavsiye ederim.hosckln

Ben 6. Ayında kıyma , kuşbaşı et vs çorbasına atıyordum. Blendırdan geçiriyordum. Gayet yiyordu. Hiç dokunmadı. Anne sütünden alamadıkları tek şey demir. O nedenle et verim derim.

Merhaba hanımlar 6 ayı doldurdu bebeğim ek gıdalara başladık.
Kemik suyuyla çorba yapıp versem acaba bir sorun olur mu? Kayınvalidem bu konuda engel oluyor bişide diyemiyorum kendisine yanlış anlıyor verilmez fln diyor ama ben bu zamana kadar hiç öyle zararlı gibilerinden bişi duymadım.

Ben 4.ayda ek gıdalara başladım
Doktorumuz çorbaları et ya da kemik suyuna değil,
tavuğun bagetini alıp derisiz haşlayıp ona yapacaksın dediği için o şekilde yaptık hep.
şu an 7.5 aylık ve hala vermiyorum. (15 gün önce sadece kıyma ve sebze yemeklerine başladık, köfte yiyor bi de)
her ay yeni bir öğüne başladık, özel doktorunun tarifleriyle.

Merhaba hanımlar 6 ayı doldurdu bebeğim ek gıdalara başladık.
Kemik suyuyla çorba yapıp versem acaba bir sorun olur mu? Kayınvalidem bu konuda engel oluyor bişide diyemiyorum kendisine yanlış anlıyor verilmez fln diyor ama ben bu zamana kadar hiç öyle zararlı gibilerinden bişi duymadım.
Çorbalarının içine karıştırıp verebilirsin canım hiç birşey olmaz

X