Merhaba arkadaşlar kızım meme emerken ve uyurken başı hep ter içerisinde kalıyor. Daha önceleri küçük olduğu için normal diye düşünüyordum ama hala öyle. Kızım şimdi 16 aylık, şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi? Bu normal mi sizce? Sizin çocuklarınızda da böyle bir durum söz konusu mu acaba? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
canım komşumun 2 kızı var ikisininde başı sürekli terli.Uyurken,oyun oynarken,yemek yerken....bazı çocukların başı sürekli terli olur.Komşumdanda gördüğüm kadarıyla normal görünüyor ama; sen yinede doktoruna danış.
Merhaba arkadaşlar kızım meme emerken ve uyurken başı hep ter içerisinde kalıyor. Daha önceleri küçük olduğu için normal diye düşünüyordum ama hala öyle. Kızım şimdi 16 aylık, şimdiye kadar geçmesi gerekmez miydi? Bu normal mi sizce? Sizin çocuklarınızda da böyle bir durum söz konusu mu acaba? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bir kaç doktordan duydum d vitamini eksikliği aşırı terleme yaparmış, ama bunun sınırı nedir bilmiyorum dururken terleme mi emerken terleme mi , d vitamini vermiyorsan ver istersen sanırım fazlası atılıyordu vucutdan ama genede arastır.
genelde bu 'genız etı' olanlarda olan bır emare. bı arkadasımın cocugunda vardı bu durum. bası cok terlıyodu cocugun. ve uyurken cok huzursuz ve kalıtesız uyuyordu. genız etını aldırdılar. genız etı cocukta buyume hormonunu da etkılermıs. dr bu yuzden erken amelıyat ıstemıstı.
sağol canım ben de zamanla geçer belki deyip hiç doktora götürmedim. zaten azalmaya da başladı çok şükür.olur olmaz her durumda çocuğu hastaneye götürmek ona daha çok zarar veriyor.
iyot eksikligi de bu sekilde terleme yapiyor diye duydum bir doktordan.Iyot eksikligi aslinda tehlikeli de bir durum,bu yuzden artik ulkemizde sadece iyotlu tuz satisi yapiliyor ve hatta baska bir cok gidaya da iyot ekleniyor.Tuzu yemegin altini kapattiktan sonra ekleyin ki iyotu gitmesin.Saglicakla.
benim kızım 5 aylık.doğduğundan beri terliyor.ama sadece kafası.ben doktoruma danıştım.kemikgelişimi biraz yavaş devit 3 ü bir damla arttır dedi. ondan oluyormuş.şimdi eskisi kadar terleme olmuyo.bu arada teri kokuyosa o tehlikeliymiş.