- 28 Ocak 2023
- 11
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi gizemaydgn
-
Bıngıldağı kapandı mı bizimki 3 aylık aylık kapandı her ay ölçüm yapıyorduk hareketlerine dikkat sesine tepki veriyomu gıdıkla tepki veriyo mu sürekli kontrolde olMerhaba 4aylık bir kızım var baş çevresi 38.5 geride gelebileceği konusunda bizi doktorlar çok korkuttu hareketli bir bebek gülüyor oyun oynuyor şuanki bulguları normal dedi doktor içim içimi yiyor bu durumu yaşayan varmı lütfen yazabilirmi
Bıngıldağı kapandı mı bizimki 3 aylık aylık kapandı her ay ölçüm yapıyorduk hareketlerine dikkat sesine tepki veriyomu gıdıkla tepki veriyo mu sürekli kontrolde olb
Bu korkuları bende yaşadım devlet hastanesi hemen ameliyat demisti özel bi prof bulup1 yaşına kadar takip ettik geriden gelmesi deyil her ay büýumesi lazım sürekli ölçtür her ay hareketlerine bak problem olursa sesine tepki vermez duymaz Allah korusun şaşılık olur dikkat et d vitamini veriyorsan onu da bırak bıngıldağı kapanmak üzereyken yada kapandıktan sonra önermiyorlar ben kullanmadım 2.5 yaşına gelince devam ettikBıngıldağı kapanmak üzere dedi .hareketleri tepkileri çok iyi şuan yani ne yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz .bu durumu yaşayıpta hayatına normal devam eden varmı yani demek istediğim baş çevresi küçüklüğü illa mikroselfi demekmi oluyor
nöroloji doktorun götürebilirsiniz ama hareketlerinde sorun yokmuş takip edin içiniz rahat etmiyorsa götürün ama d vitamini vermeBıngıldağı kapanmak üzere dedi .hareketleri tepkileri çok iyi şuan yani ne yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz .bu durumu yaşayıpta hayatına normal devam eden varmı yani demek istediğim baş çevresi küçüklüğü illa mikroselfi demekmi oluyor
Kapanmak üzereyse verilmemeli sorun yoksa dediği gibi baş çevresini takip ettir inşallah sorun çıkmazDoktor d vitaminini kesme dedi bana ne yapmalıyım acaba bilemiyorum
Şuan 4 yaşında bıngıldak erken kapandığı için hafif şekil bozukluğu var ameliyatla düzelebilir dedi çok riskliydi yapmadık kızım 14 aylık onunki de erken kapandı genetik olabilir dediler bi sorunumuz yok her ay ölçtürdüm kafası büyüyorPeki şuan dırım nedir sizde baş çevresi 3.aydan sonra nasıl büyüdü acaba sizde ve şuan bi problem varmı
Hiç büyümezse beyin büyür kafatası arasına sıkışır şaşılık duymama gibi belirtiler göstermeye başlar 1 cmde iyi hareketletleri normalse sorun yaratmaz hiç büyümezse korkunöğrenmek istediğim şu benimkinin baş çevresi olması gerekenden az büyüyor mesela 2cm ise benimki 1cm artıyor acaba sizdede böyle oldumu bu bana sıkıntı yaratarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?